«Ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ, στα 2 εκατ. ευρώ η πρόταση»

Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Σέρχιο Αραούχο και από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο Βλάνταν Μιλίβεγιτς έχει προχωρήσει τις επαφές για τον «Τσίνο».

Το ισπανικό «tintaamarilla» αναφέρεται στο ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον Αραούχο και υποστηρίζει πως «ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ».

«Είναι ένα κλασικό θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανεμφανίζεται ξανά, καθώς οι Έλληνες τον συνδέουν με ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζουν μάλιστα τον “Τσίνο” στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων τους.

Η τελευταία πληροφορία είναι για μία προσπάθεια από την ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό από την Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ έστειλε απεσταλμένο για να παρουσιάσει μία πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη που είναι σύμβολο για τους οπαδούς της ομάδας. Ο Αραούχο έχει τον ρόλο του αρχηγού στην Λας Πάλμας και έχει ξεκινήσει διακοπές, ενώ δουλεύει για να είναι έτοιμος για τη σεζόν που έρχετια.

«Θέλει να επιστρέψει και να πανηγυρίσω την άνοδο με τους οπαδούς της Λας Πάλμας», είχε πει ο Αραούχο λίγο μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς 2020-21. Με τα κίτρινα ο Αραούχο έχει 150 ματς και 46 γκολ», γράφει το ρεπορτάζ, το οποίο έχει τίτλο «ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις