Επενδύει σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες ο Βόλος

Ο Κέβιν Ντουβάν Ροσέρο είναι ο πρώτος που ήρθε στην Ελλάδα από τους παίκτες που έκλεισε η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος, ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται, ως γνωστόν και επίσημα από τους «κυανέρυθρους» και να φωτογραφίζεται με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Ο Ροσέρο προορίζεται για αντικαταστάτης του Χουάν Περέα. Είναι από την ίδια χώρα, έχουν την ίδια ηλικία και στο πρόσωπο του 22χρονου Κολομβιανού η διοίκηση του Βόλου επενδύει, με την ελπίδα να χτυπήσει… φλέβα χρυσού.
Η διοίκηση της ΠΑΕ επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ευελπιστεί να εντοπίσει ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι μέσα από την ομάδα θα αναδειχθούν και θα κάνουν το άλμα στην καριέρα τους, όπως συνέβη με τους Τάσο Δουβίκα, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί σ’ ένα καλύτερο και προηγμένο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Ολλανδίας και Γεράσιμο Μήτογλου, ο οποίος μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.
Μέσα στον Ιούνιο, μετά τις 20 του μήνα, αναμένεται στον Βόλο ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός την περασμένη Παρασκευή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Άαλμποργκ (έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στην Άαρχους, στο οποίο σκόραρε με πέναλτι) και απολαμβάνει, πλέον, τις διακοπές του, ύστερα από μια απαιτητική χρονιά.
Το ίδιο ισχύει και για τους Μάτιτς Κότνικ (η θητεία του στην Μπρέσια ολοκληρώθηκε) και Πάολο Φερνάντεθ, ο οποίος αποχώρησε από την ισπανική Καστεγιόν. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έρθουν κι αυτοί μέσα στον Ιούνιο στον Βόλο, προκειμένου να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους και να ξεκινήσουν προετοιμασία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις