Για τη συνέχεια του ΝΙΚΗφόρου σερί με Πύρασο (pregame)

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στον Πύρασο, σήμερα (10/01) στις 15:00, στο «Π. Μαγουλάς». Το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου θέλει να ξεπεράσει χωρίς απώλειες τον σκόπελο του Πυράσου καθώς ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με Αιγινιακό και Πιερικό.

Στην προσπάθεια αυτή ο κυανόλευκος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες που συσσωρεύτηκαν για το ματς της αυλαίας του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και παρέμεινε εκτός αποστολής. Ο Πασκούλεφ δεν επέστρεψε ποτέ από την Βουλγαρία καθώς αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και τίθεται θέμα αν θα επιστρέψει γενικότερα από την πατρίδα του. Ο Κώστας Βελιτζέλος προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Αναστασίου στη θέση του αριστερού μπακ, εκτός κι αν πάρει φανέλα βασικού ο Λάμπρου που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Την εστία της ομάδας θα υπερασπιστεί ο Παπουρτζής με backup τον Σταμέλο που πήρε προαγωγή από τους Νέους Αθλητές. Το δελτίο του Σπύρου Βρονταρά δεν είναι έτοιμο, οπότε έμεινε εκτός αποστολής. Τέταρτη απώλεια καταγράφεται αυτή του Αλέξανδρου Μπιτσάκου, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρολάντ Κεμάλλι. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσορμπαντζής. Ο Χεράρδο Νοριέγα θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την κερκίδα του «Π. Μαγουλάς».

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Βουρδάκης, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Λάμπρου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Νάκας, Ναουμίδης, Παπουρτζής, Σταμέλος, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Χωρίς Μπόρα και «μεταγραφές» ο Πύρασος

Ο Πύρασος θα προσπαθήσει να αποδράσει από το «Π. Μαγουλάς» με οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας την μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής. Η 5η θέση στα μισά του πρωταθλήματος αποτελεί ξεκάθαρη επιτυχία για το νεανικό συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου.
Ο τεχνικός της Αγχιαλίτικης ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπόρα, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και σε εκείνες των Κοντοβά, Βαλωτή, Γρατσάνη, των οποίων τα δελτία δεν είναι ακόμη έτοιμα.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει στις 12:30 για την «Κλούβα» από την έδρα της ομάδας, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βαν ντε Γουίχε, Χαλάτσης, Βαγγελάκος, Χρ. Δαμάσκος, Σαμαράς, Στεφανής, Αχ. Δαμάσκος, Αναστασίου, Πλασταράς, Καραγιώργος, Καψιώτης, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης, Μυργιώτης, Δημητριάδης, Τσιουρέλης, Χατζητρακόσιας, Μπασδάνης, Δανόπουλος.

Κάλεσμα της Νίκης στον κόσμο

“ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!” αναφέρει η ανακοίνωση της Νίκης σχετικά με τις οδηγίες εισόδου στο ματς με τον Πύρασο, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί μετά και την προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, με τελευταίο απόκτημα τον Χεράρδο Νοριέγα. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10€ ενώ θα λειτουργήσει και θύρα για τους φίλους του Πυράσου. Αναλυτικά:

“Την Κυριακή 10/01/2016 και ώρα 15:00΄ στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Πύρασο.
Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:00΄.
Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.
Οι φίλαθλοι του Πυράσου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.
Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.
Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα (20) ευρώ.
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.
Τα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν από την κερκίδα της Μαιάνδρου, ντυμένα με τις φόρμες και συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!”

Τεβεκέλης ο άρχων του αγώνα

Ο Νίκος Τεβεκέλης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Πύρασο, στην αυλαία του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι οι Στάθης Μιχαηλίδης και Χρήστος Τασσόπουλος, όλοι από την Ένωση Μακεδονίας.
Παρατηρητής του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στις 15:00, ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την Ένωση Φθιώτιδας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις