Αρχίζει και εκμεταλλεύεται τις στατικές φάσεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αλμωπό ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε καλύτερη εικόνα, με την ομάδα να προσπαθεί να αναπτυχθεί σωστά από τα άκρα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο και του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στο παιχνίδι. Είχε καλύτερη σκέψη στο παιχνίδι της και μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο για να κερδίσει.

Είναι γεγονός, πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέκτησαν τις δυνάμεις τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή (δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου). Αυτό φάνηκε στο γήπεδο, καθώς η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και πολύ καλά τρεξίματα. Επίσης, κάποια στοιχεία τακτικής αρχίζουν και μπαίνουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αν και χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά από τους ποδοσφαιριστές.

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως η ομάδα δεν δέχθηκε τέρμα, για τέταρτη φορά φέτος σε παιχνίδι έδρας (σε όλες τις νίκες που σημείωσε κράτησε το μηδέν). Επίσης, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έδρας με την Κοζάνη, έτσι και την περασμένη Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ από στατική φάση και με τον ίδιο σκόρερ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ συνεργάστηκαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί (Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης), με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γιαννίτσης έφτασε τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα και είναι ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού, μετά τον Ιάσονα Παπαδημητρίου που έχει σημειώσει επτά γκολ. Να τονίσουμε, πως από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Βουκελάτος, Φιλίποβιτς, Μπουτζίκος και Νικλητσιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις