Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με τους 32 της SL2 και της FL – Έκανε τη διαφορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Πριν λίγο διάστημα το Δ.Σ. της SL2 & FL εξέφρασε την αντίθεσή του στην επικείμενη αναδιάρθρωση που προωθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης με στόχο τη συγχώνευση των δύο επαγγελματικών κατηγοριών και είχε ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Να σημειώσουμε πως το Δ.Σ. του συνεταιρισμού αποτελείται από 12 εκπροσώπους ομάδων της SL2 και μόλις τρεις των 20 ομάδων της Football League. Να θυμίσουμε, επίσης, πως όταν το αθλητικό νομοσχέδιο βρίσκονταν στην διαβούλευση το Δ.Σ. είχε καταθέσει πρόταση που ουσιαστικά χαιρέτιζε την συγχώνευση των δύο κατηγοριών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχθηκε την πρόσκληση για συνάντηση, με τη διαφορά πως σ’ αυτή την «τηλεσυνάντηση» θα συμμετέχουν και οι 20 εκπρόσωποι των ομάδων της Football League, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο πως στην ενημέρωση και στις αποφάσεις έχουν θέση και οι διοικήσεις της πιο πολύπαθης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή η κίνηση δείχνει πως ο Υφυπουργός είναι πλήρως ενημερωμένος για την μέχρι τώρα άδικη εκπροσώπηση 12-3 και δίνει τον λόγο στην πλειοψηφία, ίσως για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα λειτουργία του συνεταιρισμού.

Η τηλεδιάσκεψη ορίστηκε για την Πέμπτη, στις 11 το πρωί, μία ώρα πριν το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις