Τρεις αποχωρήσεις από τη Δήμητρα

Η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης ανακοίνωσε την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών. Για το Νίκο Βούλγαρη ήταν γνωστό ότι αποτελεί την ομάδα μια και έχει ήδη γνωστοποιηθεί η μεταγραφή του στον Πύρασο, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες που αποχώρησαν είναι οι Πέτρος Παλάσης και Χρήστος Σταματίου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:…

…«Τρία εκλεκτά μέλη της οικογένειας μας ο Νίκος Βούλγαρης, ο Πέτρος Παλάσης και ο Χρήστος Σταματίου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν θα είναι κοντά μας φέτος. Οι ευχές όλων μας, παιδιά, θα είναι μαζί σας».
Αποχαιρετιστήρια δήλωση έκανε και ο Πέτρος Παλάσης. Αυτή είναι η παρακάτω: «Ήταν μια χρονιά γεμάτη με καλές στιγμές και αγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα και εμένα. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και αυτόν τον υπέροχο κόσμο που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και εύχομαι τη φετινή χρονιά η Δήμητρα να πετύχει τους στόχους της. Καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».
Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στις 21 Ιουλίου, ενώ να θυμίσουμε και το πρόγραμμα των φιλικών που είναι το κάτωθι: Σάββατο 9/8 με Α.Ε. Διμηνίου εκτός, Τετάρτη 13/8 με Ρήγα Φεραίο εκτός, Κυριακή 17/8 με Άθλο Αλμυρού εντός, Τετάρτη 20/8 με Γ.Σ. Αλμυρού εκτός, Κυριακή 24/8 με Αίαντα Σούρπης εκτός, Τετάρτη 27/8 με Σαρακηνό εντός, Κυριακή 31/8 με Αχιλλέα Αχιλλείου εκτός και Τετάρτη 3/9 με τον Πύρασο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις