Χωρίς Γκιοατά ο Ολυμπιακός Β. με Πανσερραϊκό

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον τοπικό Πανσερραϊκό, με στόχο την πρώτη νίκη φέτος σε ντέρμπι, με ομάδα που βρίσκεται ψηλότερα από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τους Σερραίους, με τον Βασίλη Βούζα και τους συνεργάτες του να δουλεύουν με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής, ανάπτυξης παιχνιδιού, στατικές φάσεις και τελειώματα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική.
Υπάρχει πίστη στην ομάδα, πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να φύγει αήττητος από τις Σέρρες, μια έδρα που δεν έχει σημειώσει νίκη στο παρελθόν, στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί και για τις τρεις κατηγορίες.
Ο Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους “ερυθρόλευκους” στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Καμερουνέζος μέσος υποβάλλεται σε θεραπεία και δεν προπονείται με την ομάδα.
Θυμίζουμε, πως τραυματίες είναι και οι Θωμάς Γραικός, Γιώργος Παπακώστας, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη διάθεση του Βασίλη Βούζα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις