Λείπουν αρκετά κομμάτια από το ρόστερ του Βόλου

Εφόσον κλείσει ένας ακόμη δεξιός μπακ, μετά την παραμονή του Τέκιο, ο Βόλος θα είναι πλήρης, όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας. Η διοίκηση θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού ακραίου αμυντικού, καθώς για τη θέση αυτή υπάρχει μόνο ο Φράνκο Φεράρι, ο οποίος δικαίως θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος, βάσει των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποίησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Βέβαια, ως αριστερός μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ο Γκρίλο, όμως ο Αργεντινός προορίζεται να αγωνιστεί ως στόπερ.

Αρκετά είναι, επίσης, τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από την ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ωστόσο, στην παρούσα φάση ο Βόλος είναι από τις λίγες ομάδες που κινούνται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως συνεχίζουν στην ομάδα 10 παίκτες του περσινού βασικού κορμού.

Πάντως, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις 30 Ιουνίου, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα έχουν φροντίσει να έχουν γίνει οι περισσότερες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, για να μπορεί ο νέος προπονητής των «κυανέρυθρων», Γκιγέρμο Αμπασκάλ, να «χτίσει» τον Βόλο της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις