Football League: Η Μπαρτσελόνα του Νότου και τα “ραντάρ” της ΕΠΑΘΛΑ

Ομάδα της Football League αν και δεν το επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της, θεωρεί δεδομένη την παραμονή της στην κατηγορία!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Football League. Aναδιάρθρωση «μυρίζει» αλλά οι δύο τελευταίοι των δύο ομίλων θα μείνουν εκτός της ενοποιημένης Super League 2.

Όπως αναφέρει το sportime.gr, στο Νότο γίνεται ο κακός… χαμός! Το οξύμωρο είναι οτι ομάδα που βαθμολογικά είναι με το… ενάμισι πόδι πεσμένη, θεωρεί δεδομένη την σωτηρία και την συμμετοχή της στη Super League 2!

Tέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και για να καταφέρει να σωθεί πρέπει να γίνει… Μπαρτσελόνα, αν και δεν ταιριάζουν ούτε στα χρώματα! Πρέπει να κάνει το απόλυτο και πάλι δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της! Αγωνιστικά δύσκολο, βάσει της μέχρι τώρα εικόνας της ομάδας.

Έχει να παίξει με ομάδες που έχουν υπερδιπλάσιους βαθμούς! Και σε κάποιες από αυτές η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι! Ήδη έχουν πέσει κάτι… ψιλές μετά από κάτι ήττες!

Η διοίκηση πάντως είναι υπέρ του δέοντος αισιόδοξη! Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, τα ξέρει και ο κόσμος όλος! Δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους. Θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει!

Πάντως, στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας  είναι άπαντες ενημερωμένοι και περιμένουν στη γωνία…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις