Φιλικό με Μαλίν στο Βέλγιο ο Βόλος

Εννέα φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Βόλος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το πρώτο φιλικό θα είναι με τον Θησέα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από τότε που ιδρύθηκε η ομάδα, στις 9 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θα πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά. Στο Πήλιο η ομάδα θα ανέβει στις 4/7.

Θυμίζουμε, πως στις 12 Ιουλίου η αποστολή του Βόλου θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/7. Εκεί η ομάδα θα δώσει τέσσερα φιλικά και το πρώτο έγινε γνωστό μέσω Βελγίου.

Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τη Μαλίν στις 17 Ιουλίου. Το τεστ αυτό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί επί βελγικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πόλη Γκέελ.

Δεν αποκλείεται ο Βόλος να δώσει φιλικό και με την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα στην ολλανδική ομάδα.

Επιστρέφοντας οι «κυανέρυθροι» στον Βόλο θα δώσουν άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Δύο από αυτά θα είναι εκτός έδρας και δύο θα είναι στο πλαίσιο του τουρνουά που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ομάδων Σούπερ Λιγκ, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ θα έχει μπροστά του ενάμιση μήνα, προκειμένου να ετοιμάσει την ομάδα και να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις