Δίχτυα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική ρίχνει ο Βόλος

Στον Βόλο επιδιώκουν να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που να είναι νεαροί σε ηλικία, να έχουν φιλοδοξίες και το όφελος να είναι διπλό. Και για τους ίδιους, αλλά και για την ομάδα.

Με δεδομένο ότι από το περσινό ρόστερ παραμένουν στον Βόλο 11 ποδοσφαιριστές και με την απόκτηση των Κέβιν Ροσέρο, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Τομ Φαν Βέερτ, Πάολο Φαρνάντεθ και Μάτιτς Κότνικ, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών φτάνει τους 15. Γίνεται αντιληπτό, πως ο Βόλος θα κινηθεί για την απόκτηση οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστών ακόμη (οι τρεις θα είναι πρώτης γραμμής), για να υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, μαζί με τον προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ και τον τεχνικό διευθυντή, Άκη Πέτρου, εξετάζουν καθημερινά πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Πάντως, αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε δύο ικανούς και έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς, καθώς και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό.

Οι άνθρωποι του Βόλου ρίχνουν δίχτυα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Λατινική Αμερική και στόχος είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει συμπληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και να απομένουν οι τελευταίες πινελιές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις