Εύκολα ο Αγροτικός

Σχετικά εύκολα ο Αγροτικός Αστέρας ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανελευσινιακού, επικρατώντας με 2-0.

Βέβαια, το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάρει άλλη τροπή, αν στο 7′ το σουτ του Γιαννιτσάνη από πλάγια θέση δεν σταματούσε στο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη.

Ότι δεν έκανε η ομάδα του Πανελευσινιακού στη φάση του 7′, το έκανε ο Αγροτικός στο 20′ με τον Καπία με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Στο 31′ δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι, με το σουτ του Μρντάκοβιτς να το σταματάει ο Μπαντίκος και το δοκάρι.

Αφεντικό στην αναμέτρηση ήταν ο Αγροτικός και στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στο δεύτερο τέρμα του στο 49′. Σέντρα του Σκλιοπίδη στον Καθάριο ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανελευσινιακού. Ο Αγροτικός είχε ακόμα μια ευκαιρία στο 52′ με τον Νταβίντοφ να σουτάρει άουτ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκ. Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης, Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ (86′ Θεοδωρίδης), Καθάριος (72′ Σιαμπάνης), Μρντάκοβιτς (72′ Τοπούζης), Μπάρμπας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μπαντίκος, Τσολακίδης, Κασνέτσης, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Δημόπουλος (56′ Γκεμίσης), Παληγεώργος, Κακαράς, Ναούμ (46′ Κορνελάτος), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (65′ Πούρνος).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις