Τους χόρεψε ο Ζαϊρί

Η Ζάκυνθος… παρέσυρε (3-0) τη Λαμία χάρη σε δύο γκολ και μια ασίστ του Ζαουάντ Ζαϊρί και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία και οδήγησε την ομάδα του Ιονίου σε μεγάλη νίκη (3-0) που εκτός από ψυχολογική σημασία έχει και την ουσία των βαθμών, αφού τη φέρνει πιο κοντά στις θέσεις της σωτηρίας.

Η φιλοξενούμενη είχε την άκαρπη υπεροχή και κουβαλούσε την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά σε κανένα σχεδόν σημείο δεν έδειξε να μπορεί να απειλήσει την εστία του Πολίτη που χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές.

Από την άλλη πλευρά, η Ζάκυνθος έπαιξε ιδανικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και αυτό έγινε ακόμη πιο εύκολο όταν προηγήθηκε με τον Βοσνακίδη στο 33ο λεπτό μετά από σέντρα του Ζαϊρί. Η Λαμία όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ χρειάστηκε να βγει πιο μαζικά στην επίθεση, άφησε μοιραία χώρους και έτσι η γηπεδούχος το εκμεταλλεύθηκε με δύο κούρσες των Γραικού και Λέκκα, τις οποίες εκμεταλλεύθηκε ο Ζαϊρί που τους ακολούθησε και σημείωσε δύο γκολ στο 74ο και 86ο λεπτό.

Μετά το πρώτο γκολ της Ζακύνθου υπήρξε διακοπή για περισσότερο από πέντε λεπτά με τους διαιτητές να φεύγουν για τα αποδυτήρια μετά από αψιμαχίες που υπήρξαν ανάμεσα σε ανθρώπους του πάγκου της Λαμίας και όσους ήταν στον πάγκο που βρίσκεται και ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-0

ΓΚΟΛ: 33′ Βοσνακίδης, 74′ Ζαϊρί, 86′ Ζαϊρί

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης (88′ Πεχλιβανόπουλος), Βοσνακίδης, Ναζίμ, Ζέλιος, Ορφανίδης (70′ Γραικός), Ζαϊρί, Λέκκας, Καραμαλίκης (56′ Κρολ)

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Τόσκας (75′ Νεόφυτος), Καραγιάννης (72′ Μίλιεβιτς), Σιατραβάνης, Τζόκιτς (52′ Μπαλού), Πίντο.

ΔΙΑΙΑΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Αχαΐας) Βοηθοί: Σιδέρης, Γκαβέρας (Αχαΐας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις