Κρατά στα χέρια της την παραμονή η Δήμητρα με τη Νέα Αρτάκη

Τη Νέα Αρτάκη υποδέχεται σήμερα Κυριακή στις 17.00 η Δήμητρα, που αν κερδίσει παραμένει σίγουρα στην κατηγορία, ενώ υπάρχουν καλές πιθανότητες σωτηρίας ακόμη και με ισοπαλία. Για την ομάδα της Ευξεινούπολης είναι πολύ σημαντικό ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της με το δικό της παιχνίδι, χωρίς να περιμένει τα άλλα αποτελέσματα.

Αυτό επεσήμανε και ο τεχνικός της Μιχάλης Ανδρωνάς με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα και δίνουμε τον αγώνα που θα κρίνει την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι πολύ θετικό ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από το δικό μας αποτέλεσμα και δεν θα χρειάζεται να μας νοιάζει τι θα γίνουν στα άλλα παιχνίδια.

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην αναμέτρηση με τη Νέα Αρτάκη, που μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά αυτό μπορεί να την κάνει περισσότερο επικίνδυνη. Πέραν του ότι είναι αξιόλογη ομάδα, έχει δείξει ότι «χτυπά» όλα τα παιχνίδια και παίζει για την ιστορία της.

Θα έλθει στην Ευξεινούπολη για να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι θα μετρήσει περισσότερο το κίνητρο της επιβίωσης. Οι παίκτες μου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 101% των δυνατοτήτων τους για να πάρουμε το «τρίποντο» και να σωθούμε. Θεωρώ ότι αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, κάτι που θα συνιστά τεράστια επιτυχία για μια ομάδα όπως η Δήμητρα, που για πρώτη φορά φέτος έπαιξε σε Εθνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις