Βόλος: Σε ανοιχτή γραμμή Αμπασκάλ-Πέτρου για τα μεταγραφικά

Μετά την παραμονή του Τέκιο, ο Βόλος θα αποκτήσει έναν ακόμη δεξιό μπακ, καθώς αποχώρησε, ως γνωστόν, ο Ντεντάκης. Οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους λίστα με αρκετούς παίκτες, δίχως, ωστόσο, να έχουν καταλήξει σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Πάντως ο 24χρονος Αργεντινός Εμιλιάνο Πουρίτα φαντάζει ως ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Βόλου για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Επίσης, θα αποκτηθεί και ένας αριστερός οπισθοφύλακας, από τη στιγμή που στη θέση αυτή υπάρχει μόνο ο Φεράρι. Κι αυτό, καθώς ο Γιάννης Κιάκος, ο οποίος μπορούσε να καλύψει αυτή τη θέση, θα αποτελέσει παρελθόν.

Τα μεταγραφικά ζητήματα, λοιπόν, απασχολούν τον προπονητή της ομάδας, Γκιγέρμο Αμπασκάλ και τον τεχνικό διευθυντή Άκη Πέτρου, οι οποίοι έχουν επικοινωνία σε καθημερινή βάση, ενώ σε δέκα περίπου μέρες ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται στον Βόλο για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μπροστά πολύ χρόνος για να ολοκληρώσει η ομάδα τις μεταγραφικές κινήσεις, αν αναλογιστεί κανείς, πως διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου και μέχρι τότε αναμένεται να έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ θέλει, όταν οι «κυανέρυθροι» μεταβούν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, στις 12 Ιουλίου, να έχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του, προκειμένου για δύο εβδομάδες να δουλέψει σκληρά με τους παίκτες, βάζοντας τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Στην Ολλανδία ο Βόλος θα μείνει 13 μέρες σ’ ένα μικρό χωριό κοντά στην πόλη Μπρέντα, ενώ στο διάστημα αυτό οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς. Ένα από αυτά, πάντως, θα είναι με τη βελγική Μαλίν. Το εν λόγω φιλικό θα γίνει επί βελγικού εδάφους και συγκεκριμένα στην πόλη Γκέελ.

Ακολούθως, μετά την επιστροφή της ομάδας στον Βόλο και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, τον Αύγουστο, οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν τέσσερα δυνατά φιλικά με ομάδες Σούπερ Λιγκ (δύο εντός και δύο εκτός έδρας), προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις