Βελιτζέλος: «Κλείνουν μέσος και επιθετικός»

Πολύ σημαντικό τρίποντο χαρακτήρισε αυτό που κατέκτησε η ομάδα του κόντρα στον Πύρασο, ο Κώστας Βελιτζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας συμπλήρωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την κατά διαστήματα μέτρια απόδοση μεσοεπιθετικά ενώ προανήγγειλε και δύο μεταγραφές. Πρόκειται για έναν επιθετικό και έναν μέσο οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Κατ’ αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο, υγεία και ευτυχία για όλους και τις οικογένειές τους. Για εμάς η σημασία τους συγκεκριμένου παιχνιδιού και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αντιμετωπίσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια προβλήματα, από τα οποία κάποια ήταν προβλεπόμενα, κάποια ήταν της τελευταίας στιγμής και σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, όταν μπαίνεις καλά, γιατί πραγματικά μπήκαμε καλά, και δεν καταφέρνεις να τελειώσεις το παιχνίδι, είναι εύλογο το 1-0 να εγκυμονεί κινδύνους.

aivazoglou-782-100

Σίγουρα οι παίκτες που κλήθηκαν σήμερα να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στις δυσκολίες του, προσπάθησαν. Μεσοεπιθετικά από ένα σημείο και μετά και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έμεινα ευχαριστημένος, γιατί υπάρχουν οι δυνατότητες και αυτό είναι που με πειράζει. Αν δεν υπήρχαν οι δυνατότητες δεν θα το έλεγα. Υπάρχουν οι δυνατότητες να κάνουν πράγματα τα παιδιά και σήμερα δεν τα έκαναν. Επαναλαμβάνω όχι χωρίς δικαιολογία, αλλά παρόλα αυτά εμένα με ενοχλεί. Θα ήθελα να είμαστε καλύτεροι μεσοεπιθετικά.

Παρόλα αυτά όμως αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πέρασαν ένα χρονικό διάστημα στο οποίο εντός των γραμμών και των αποδυτηρίων εμείς ξέρουμε ότι είχαμε θέματα. Είναι πολύ σημαντικό μετά από μία διακοπή να καταφέρνεις να ξεκινάς με ένα τρίποντο με οποιονδήποτε τρόπο. Θεωρώ ότι σήμερα παρόλο που εμείς δώσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι ο αντίπαλος, θεωρώ ότι αξίζαμε την νίκη και ότι η επικράτηση ήταν δίκαιη.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πυράσου. Για εμάς έρχονται δύο παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, από τα οποία το ένα έχει ταξίδι με πλοίο. Πρέπει άμεσα να ανασυνταχθούμε για να αντιμετωπίσουμε και τα δύο παιχνίδια (Σκιάθος, Αιγινιακός)».

Για τον Χεράρδο Νοριέγα: «Η κατάστασή του αγωνιστικά είναι καλή. Μπορεί να μην μπορεί άμεσα να βγάλει 90 λεπτά, αλλά αν εκδοθεί το δελτίο του τον υπολογίζω άμεσα. Υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις οι οποίες ενδέχεται σήμερα το βράδυ να έχουμε εξέλιξη, οπότε να έχουμε και περισσότερες λύσεις, για το επόμενο παιχνίδι. Ο ένας είναι επιθετικός και ο άλλος μέσος».

Για τον Πασκούλεφ: «Ο Πασκούλεφ δεν έχει επιστρέψει. Είχε ένα προσωπικό πρόβλημα, το οποίο θεωρώ ότι οφείλεται περισσότερο στον ίδιο γιατί η ομάδα ήταν απόλυτα εντάξει απέναντί του οικονομικά. Δηλαδή δεν τίθεται θέμα να μην είχε πληρωθεί. Εμένα μου είπε φεύγοντας, ότι αυτός έκανε κακό υπολογισμό οικονομικά και ότι δεν “έβγαινε” εδώ, είχε πρόβλημα. Θεώρησα ότι ήταν λίγο πιεσμένος. Ότι θα πήγαινε στο σπίτι του, θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει αλλά δυστυχώς δεν επέστρεψε».

Για Παπαδόπουλο και Κανελλόπουλο: «Είχαμε και το πρόβλημα του Παπαδόπουλου που εδώ και ενάμιση μήνα δεν μπορούμε να τον βάλουμε στο γήπεδο. Πήγαμε με τη λύση του Αναστασίου σήμερα που ανταποκρίθηκε και μάλιστα πήγε πολύ καλά. Ο Κανελλόπουλος από τη Δευτέρα είχε ένα θέμα. Παρουσίασε υψηλό πυρετό χθες και προχθές και σήμερα πάλι, ελπίζω να είναι σύντομα διαθέσιμος».

Για τον Βρονταρά: «Για τον Βρονταρά υπάρχει ένα θέμα με το δελτίο του, το οποίο περιμένουμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας. Όταν παροτρύνει ο κόσμος κυριολεκτικά η ομάδα έχει άλλη μορφή μέσα στο γήπεδο. Για κάποιον που το έχει ζήσει φαίνεται αυτό ξεκάθαρα. Θεωρώ ότι για φέτος είμαστε ακόμη στα σπάργανα αυτής της σχέσης κόσμου – παικτών για να καταλάβουν οι μεν τους δε».

Για τις μεταγραφές: «Θα είναι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής άμεσα. Γιατί με τη νέα διάταξη οι παίκτες από Β’ Εθνική δεν έχουν δυνατότητα συμμετοχής άμεσα. Εμάς μας ενδιαφέρει η συμμετοχή των νέων παικτών να είναι άμεση. Καλύπτουν το επίπεδο της Β’ Εθνικής, αλλά δεν είναι από Β’ Εθνική. Κοιτάμε για τις θέσεις πίσω από την κορυφή και φορ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις