Βοσνιάδης: Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι – Προηγήθηκε οφσάιντ στο πέναλτι της Καλαμάτας

Στην κυριαρχία της Νίκης στο δεύτερο ημίχρονο που κατέγραψε περισσότερες από δέκα τελικές στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης με δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα. Ο Μακεδόνας τεχνικός στάθηκε επίσης στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν άφησαν τον αντίπαλο να δημιουργήσει παιχνίδι, πιέζοντας ψηλά, όμως πλήρωσε ένα λάθος και μία λάθος διαιτητική απόφαση, καθώς όπως υποστήριξε, δύο παίκτες των φιλοξενούμενων στη φάση του πέναλτι ήταν οφσάιντ (κάτι που είδε όλη η Ελλάδα κατά την ζωντανή μετάδοση του αγώνα).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, δεν το συζητάμε. Με πολλές φάσεις, με πολύ πίεση, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να ξεκινήσει τίποτα από τους πίσω χώρους, πρεσάραμε συνέχεια και δεν μπορούσαν να βγάλουν εύκολες πάσες στον μεσαίο χώρο ή στην επίθεση. Κλέψαμε πολλές μπάλες και κάναμε τελικές. Αν δεν είσαι πολύ προσεκτικός και έχεις προηγηθεί δύο φορές και κατορθώνει ο αντίπαλος στις μοναδικές φάσεις που κάνει να σε ισοφαρίσει, σου μένει η πίκρα.

Εκεί που είχαμε το πάνω χέρι και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δέκα τελικές και ο αντίπαλος μία, το γκολ του, κατορθώσαμε να πετάξουμε δύο βαθμούς πολύτιμους, αλλά τι να κάνουμε το ποδόσφαιρο αυτά έχει, η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες, το τελευταίο χρονικό διάστημα πετυχαίνουμε πράγματα. Απλά θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα, αλλά εδώ που είμαστε κι ο βαθμός μετράει. Είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια.

Παίξαμε απέναντι στην πρωτοπόρο και αν έπρεπε να νικήσει μια ομάδα ήταν η δική μας. Γίνονται αυτά, ήρεμα πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι ακόμη ένα καθοριστικό και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με συγκέντρωση όλοι γύρω από το αποτέλεσμα να πετύχουμε τον στόχο που θα φέρει την ομάδα μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά στην από επάνω κατηγορία. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε παντού βαθμούς και στα τρία παιχνίδια που απομένουν και να μην παλεύει η ομάδα να εξασφαλίσει πόντο πόντο την βαθμολογία και να μπορέσουμε μέχρι το τέλος να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και να δούμε ήρεμα την επόμενη χρονιά».

Τι ειπώθηκε στους παίκτες στο τέλος:

«Αυτό που ειπώθηκε είναι ξεκάθαρο, έπρεπε να το είχε καταλάβει και ο κόσμος, ότι είναι μια ομάδα που αδίκησε τον εαυτό της. Δηλαδή σε πολλά παιχνίδια με τόσες φάσεις και τόσες τελικές… πέταξε παιχνίδια. Όταν πετάς παιχνίδια μετά αρχίζει και σε πιάνει το άγχος. Χαθήκαν εύκολοι πόντοι ενώ η ομάδα θα έπρεπε να είχε κερδίσει. Γίνονται αυτά, τους είπαμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτά, η ζωή συνεχίζεται, έχουμε τρία μας μπροστά μας θα πάμε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς και να τελειώνουμε. Ούτε το κεφάλι θα βάλουμε κάτω, ούτε τίποτα. Συνεχίζουμε».

Για την φάση του πέναλτι:

«Διαμαρτυρόμαστε γιατί υπάρχουν δυο παίκτες στην εκτέλεση φάουλ από πίσω που μπαίνουν στην φάση. Η εξέλιξη της φάσης έφερε κάτι που δεν το είδαμε εμείς απ’ έξω, πρέπει να είσαι κοντά για να το δεις. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δυο παίκτες κινούνται προς την μπάλα γι’ αυτό και διαμαρτυρόμαστε. Στην αρχή όταν σφυρίχτηκε νομίσαμε ότι είχε δώσει οφσάιντ αλλά είχε δώσει χέρι. Έγινε χέρι μου είπανε, δεν μπορώ να πω κάτι. Γίνονται αυτά, χάνονται φάσεις, ας μην είμαστε με το μυαλό ότι κάτι συμβαίνει χάνονται φάσεις, γίνονται λάθη όπως κάνουμε και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, έτσι κάνουν και οι διαιτητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις