Άξιος πρωταθλητής ο Διαγόρας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ο Διαγόρας μπορεί να ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι με την Αταλάντη εκτός έδρας για να τερματίσει πρώτος στον 4ο όμιλο, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και η ισοπαλία του έδωσε τη δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, μέσω αγώνων μπαράζ.

Το τελικό 3-3 μπορεί να επέτρεψε στον Ηρακλή Ψαχνών να «πιάσει» στην πρώτη θέση τον Διαγόρα (η ομάδα των Ψαχνών νίκησε με 4-1 τον Αμβρυσσέα), όμως η ομάδα του Στεφανοβικείου είχε καλύτερο συντελεστή τερμάτων από αυτή της Εύβοιας και συγκεκριμένα +12 (20-8) έναντι +8 (17-9).

Ο Διαγόρας πολύ γρήγορα σημείωσε δύο γκολ. Στο 7’ ο Ζενούνης με πέναλτι έγραψε το 0-1, ενώ στο 13’ ο Μπλέντι με πλασέ έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τσακανίκα στο 36’ σε 1-2. Ωστόσο, οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου δεν πτοήθηκαν από το γεγονός αυτό και στο 40ό λεπτό έγινε το 1-3 με πλασέ του Γ. Κυρίτση.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Η Αταλάντη ρίσκαρε και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να ισοφαρίσει. Στο 68’ ο Αλ. Μαλισσόβας μείωσε σε 2-3 με σουτ για να έρθει η ισοφάριση στο 90’ με τον Μακρόπουλο. Με την ισοπαλία αυτή η Αταλάντη παρέμεινε στη Γ’ Εθνική.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Αλ. Μαλισσόβας, Πάππος, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Τζιβελέκης (77’ Μαλέρδος), Κ. Μαλισσόβας, Σακκάς, Δουβάρας, Κατσούλας (77’ Μπαρτζουλιάνης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Σπαθής, Ναουμίδης, Γιαουπλάρι, Ζενούνης (46’ Αλεξίου), Καραμανλής (73’ Παπαγεωργίου), Θ. Κυρίτσης, Γ. Κυρίτσης, Μπλέντι (46’ Κουβελάς), Αναστασίου (73’ Σιόβας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις