Έμεινε ο Θησέας, υποβιβάστηκε ο Γ.Σ. Αλμυρού μετά το 1-1 στην Αγριά

Θησέας και Γ.Σ. Αλμυρού διεκδίκησαν με πάθος το «τρίποντο» στο παιχνίδι που έγινε στην Αγριά, με το τελικό 1-1 να πανηγυρίζεται από τους γηπεδούχους, που παρέμειναν στη Γ’ Εθνική. Στον αντίποδα, ο ένας βαθμός δεν ήταν αρκετός για τους «κυανόλευκους», που υποβιβάστηκαν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Γυμναστικό, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Σκόρερ ο Φώτης Πλαβός με κεφαλιά. Στο 36’ ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς εκτέλεσε εκτέλεση, όμως ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε.

Στην επανάληψη το ματς πήρε άγρια ομορφιά, με τον Θησέα να φτάνει στην ισοφάριση, πετυχαίνοντας, τελικά το 1-1 στο 81’ με τον Ηλία Βλάχο με πλασέ.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας (64’ λ.τρ. Κεφαλάς), Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε (28’ Τσιανάκας), Γκάγκας, Ρακής, Χατζησταμάτης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Δεληγιαννίδης (64’ Δουλάς), Λίτσος, Βλάχος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Δημουλάς (82’ Κατσαβριάς), Πλαβός, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Πρ. Κουτσούκης (82’ Κουκουτής), Κοντοβάς (59’ Παπαεμμανουηλίδης), Βαγενάς (59’ Μυργιώτης), Αλαμάνης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις