Θέλει Βλαχοδήμο στη Ρόμα ο Μουρίνιο

Φευγάτος είναι από την Μπενφίκα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Τους τελευταίους μήνες δεν αγωνίζεται βασικός στους Λουζιτανούς και το θέμα της πώλησής του είναι ανοιχτό.
Δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Ιταλία υποστηρίζουν πως η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του όπως και για εκείνη του Ζουλιάν Βάιγκλ. Ωστόσο, σημειώνεται πως για να πάει στην ιταλική ομάδα ο Βλαχοδήμος μαζί με τον Γερμανό αμυντικό χαφ θα πρέπει να δαπανήσουν οι Ρωμαίοι περίπου 45.000.000 ευρώ. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.

Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για την παρουσία του Τιάγκο Πίντο στους «τζαλορόσι». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνος θα μπορούσε να έχει ρόλο-κλειδί λόγω της καλής σχέσης του με τον Ρούι Κόστα.Το βέβαιο είναι πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη Ρόμα. Σε διαφορετική περίπτωση ενδεχομένως να μην είχε αναλάβει.

Τη φετινή σεζόν ο Βλαχοδήμος αγωνίστηκε σε 18 ματς πρωταθλήματος, δύο Κυπέλλου και τέσσερα για το Europa League. Πιο ενεργός ήταν ο Βάιγκλ με 28 ματς πρωταθλήματος, τέσσερα στο Κύπελλο και επτά στο Europa League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις