Ήττα για τον Άνθιμο Γαζή, 5-3 από τους Αργοναύτες

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Άνθιμος Γαζής τις υποχρεώσεις για το 2016 στο πρωτάθλημα Β΄ ΕΠΣΘ, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 5-3 από τους Αργοναύτες. Το σκορ άνοιξε ο Δημητρίου Π. με σουτ στο 5΄, ενώ το 2-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε από τον Τηγανόπουλο στο 7΄. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ισοφάρισαν με τα τέρματα των Δημόπουλου στο 30΄ και του Κουτσουνίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κουφάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Άνθιμο, με τον Δαϊλιάνη να ανεβάζει τη διαφορά στα δύο τέρματα στο 83΄. Ο Νικογιάννης με προβολή έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Γαζή. Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Κουτσουνίδης με πέναλτι στο 90΄.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Κοντογιάννης, Καλαμάς (81΄ Δαγκουλής), Δημητρίου Π., Αλία, Βούλγαρης (66΄ Γουρναρόπουλος), Δημητρίου Γ., Μπαλίου (71΄ Ζάρρας Ε. Κ.), Νικογιάννης, Τηγανόπουλος, Δαϊλιάνης, Κουφάκης
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Τσεπάνης, Λάσκος, Τσιτσιρίκης (57΄ Πουλογιάννης), Μπακογιάννης, Θεοδώρου, Κατσαρός, Δημόπουλος (79΄ Κουρτέσης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις