Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Εντσάμ στην ΑΕΚ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα, με την μεταγραφή του στην Ενωση να βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Η Ενωση προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον 25χρονο χαφ κοντά στο 1 εκατ.ευρώ που θα είναι και το μεγαλύτερο στα αποδυτήρια της. Μάλιστα, του προσφέρει πολύ δυνατά μπόνους και για την υπογραφή και για επίτευξη στόχων, ενώ αρκετή είναι και η προμήθεια προς τους μάνατζερ του.

H AEK πάντως κατάφερε να πείσει τον ίδιο και τον ατζέντη του ότι είναι ο σωστός προορισμός για εκείνον. Μία υπόθεση που πήρε πάνω του ο Παναγιώτης Κονέ, όπως και στην μεταγραφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσημα πάντως αναφέρει ότι ακόμη ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του. Και ορθώς πράττει διότι πρέπει να είναι τυπική και η Σέλτικ ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την αποδέσμευση του.

Ο παίκτης πριν λίγες ημέρες εξέτασε την προοπτική να πάει στην Μεγάλη Βρετανία, δεν βρήκε κάτι που να τον δελέασε αρκετά και έτσι ο ίδιος φαίνεται να πείθεται από την πρόταση της ΑΕΚ. Μία πρόταση που μετατρέπει τον Εντσάμ σε… πρώτο βιολί στην Ενωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις