Με τεσσάρα κόντρα στον Ασπρόπυργο ξεκίνησε το ντεμαράζ η …Μπαρτσελόνα του Νότου

Άρθρο του sportime.gr αναφέρονταν σε ομάδα του Νότου που ενώ βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και με το ενάμιση πόδι στη Γ’ Εθνική, στα ενδότερα του συλλόγου υπάρχει βεβαιότητα για παραμονή, καθώς είναι έτοιμη να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στα απομείναντα παιχνίδια και μάλιστα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Το 0-4 του Αστέρα στην Ελευσίνα κόντρα στον Ασπρόπυργο έστειλε το μήνυμα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο ματς κόντρα στο Αιγάλεω.

Το ντέρμπι των ουραγών εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου…

Το ρεπορτάζ του αγώνα όπως το κατέγραψε η mikriliga.com:

Ο Αστέρας Βλαχιώτη απείλησε από νωρίς και στο 11΄ο Καλλέργης δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Μάρτσεφ βγήκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο για να κάνουν το 2-0 όταν ο Μπρακαμόντε έκανε την πάσα ο Παπουλής βρέθηκε απέναντι στον Ντιμίτροβιτς και σκόραρε στο 28ο λεπτό. Στο 42΄μετά από σουτ του Μάρτσεφ έξω απο την περιοχή, η μπάλα πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι του εξουδετερωμένου Ντιμίτροβιτς.

Στο 80ο λεπτό του αγώνα ο Αστέρας Βλαχιώτη, με τον Μάρτσεφ έγραψε το 0-3, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85ο λεπτό ο Μπρακαμόντε, ο οποίος έγραψε το τελικό 4-0.

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Παπαθανασίου (72′ Κατίδης), Αργυρόπουλος, Θεοδώρου (46′ Τριποτσέρης), Να, Ζαχαράκης, Β. Μουκίδης, Ζαχαρός (29′ Βασιλείου), Τραορέ (82′ Γεωργόπουλος), Λάμπογλου (46′ Μαρούδας), Κυριαζής.

Αστέρας Βλαχιώτη (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Μπρακαμόντε, Μάρτσεβ, Καρβούνης, Κορνέζος, Νικολάου, Σκεντεράι, Τουλίκας (64′ Πρίκας), Παπούλης (75′ Βερνάρδος), Παπουτζίδης (63′ Ζαΐμι), Καλλέργης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις