Στον Βόλο ο Ανιέτε – Συνάντηση “πρωταθλητών” στο ΕΑΚ

Μία έκπληξη περίμενε το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Νίκης Βόλου κατά τη χθεσινή τους προπόνηση στο ΕΑΚ Βόλου. Ο Αντόνιο Ανιέτε βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Βόλο και θέλησε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκης, με τους οποίους έζησε ανεπανάληπτες στιγμές τη χρονιά που οι κυανόλευκοι στέφθηκαν πρωταθλητές Football League.

O Αντόνιο Ανιέτε έχει δηλώσει πως η στιγμή που βρίσκονταν στο μπαλκόνι των γραφείων της Νίκης, εκείνο το βράδυ της 4ης Ιουνίου και χιλιάδες οπαδοί της ομάδας τραγουδούσαν το όνομά του, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στο ΕΑΚ ο Ανιέτε συνάντησε αρκετούς, με τους οποίους ένιωσαν τη μαγική βραδιά του Ιουνίου του 2014, τα ίδια συγκλονιστικά συναισθήματα. Αλέκος Βοσνιάδης, Γιάννης Ζαλαώρας και Αποστόλης Κουφογεώργος ήταν κι αυτοί εκεί, πρωταγωνιστές του άθλου και έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Νίκης.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου θέλοντας να τιμήσει για την προσφορά του τον Αντόνιο Ανιέτε θα τον βραβεύσει την Κυριακή στο ματς με τον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις