Τα είπαν Μαυρονάσιος-Ερασιτέχνης για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρη Μαυρονάσιου και της διοίκησης του Ερασιτέχνη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο κ. Μαυρονάσιος μετέφερε στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, πως η απόφαση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν άλλαξε κάτι, μετά την γραπτή δήλωσή του στις 13 Μαΐου.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση από ενδιαφερόμενο να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ και κάλεσε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να φροντίσει κι αυτή να κάνει κινήσεις για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.

Με την επικείμενη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών και την συγχώνευση της Σούπερ Λιγκ 2 με τη Φούτμπολ Λιγκ, ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει και πάλι στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, ύστερα από έξι χρόνια.

Η ομάδα επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη, χωρίς τα βάρη του παρελθόντος, δίχως να έχει χρέη σε ποδοσφαιριστές, ΙΚΑ και εφορία, με την τωρινή διοίκηση να τακτοποιεί μέχρι το τέλος της χρονιάς όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις σε ποδοσφαιρικό τμήμα και προς τρίτους.

Το σημαντικό είναι, πως τη νέα χρονιά οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 θα έχουν λάβουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τηλεοπτικά δικαιώματα και ποσοστό από το στοίχημα, τη στιγμή που φέτος σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όλες οι διοικήσεις των ομάδων, μαζί και η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, είχαν πενιχρά έσοδα, σε αντίθεση με τα έξοδα που ήταν πολλά, προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα η ΠΑΕ.

Όπως και να έχει το ζήτημα, προμηνύεται ένα «καυτό» καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα ο παράγοντας εκείνος που θα θελήσει να τρέξει διοικητικά την ΠΑΕ και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Το… μπαλάκι πέφτει, πλέον, στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, καθώς θα πρέπει να αναζητήσει λύση στο διοικητικό πρόβλημα, που φαίνεται να προκύπτει, για να μην οδηγηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο σημείο να μην αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2 και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και κόπο ετών, η ομάδα να καταλήξει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις