Euro: Σάββατο γεμάτο μπάλα

Με τους αγώνες Ουαλία- Ελβετία (16:00 ΑNT1), Δανία- Φινλανδία (19:00 ΑΝΤ1) και Βέλγιο- Ρωσία (22:00 ΑΝΤ1) συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του Euro.
Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Euro για την 1η αγωνιστική.

Στις 16:00 η πρωτάρα στην διοργάνωση Ουαλία αντιμετωπίζει για τον 1ο όμιλο την Ελβετία, σε αγώνα που θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της, για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης, απέναντι στο συγκρότημα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς .

Τρεις ώρες αργότερα στις 19:00 στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης η Δανία υποδέχεται για τον Β΄ όμιλο την Φινλανδία. Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ, η οποία έλειψε από την διοργάνωση του 2016 επιστρέφει σε αυτή και θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της, απέναντι στην «σταχτοπούτα» ομάδα του Μάρκου Κανέρβα.

Τέλος στο άλλο ματς της ημέρας, επίσης για τον Β΄όμιλο το οποίο θα γίνει στις 22:00 στην Αγία Πετρούπολη, το Βέλγιο τίθεται αντιμέτωπο με την Ρωσία. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, το οποίο ξεκινά την διοργάνωση ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης θέλει να αρχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσει του σε αυτή. Όσον αφορά την ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στον θεσμό, με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:
16:00 Ουαλία- Ελβετία (1ος όμιλος ΑΝΤ1)
19:00 Δανία – Φινλανδία (2ος όμιλος ΑΝΤ1)
22:00 Βέλγιο – Ρωσία (2ος όμιλος ΑΝΤ1)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις