Για την τρίτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός Β. σήμερα με Θεσπρωτό (pregame)

Με το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός ανοίγει σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ στο Βόρειο όμιλο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.00, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Ηγουμενίτσας θέλει το θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Βασίλης Βούζας αναμένεται και στο σημερινό παιχνίδι να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς Πέτρο Πέλκα και Χρήστο Κατσούκη, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, εμπειρίες και να δείξουν πως αξίζουν μια θέση στην ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ως γηπεδούχος ο Βόλος έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες από τις ομάδες της κορυφής (Καβάλα, Βέροια και Πανσερραϊκό). Όσον αφορά τον Θεσπρωτό, με 14 βαθμούς βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (ο Απόλλων Πόντου που βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχει 12) και έρχεται στον Βόλο προκειμένου να παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα. Μακριά από την Ηγουμενίτσα έχει σημείωσε μία νίκη, στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Πόντου και τρεις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε σε τέσσερα ματς.

Πάντως, στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Θεσπρωτός είναι αήττητος, έχοντας αποσπάσει ισοπαλίες εκτός έδρας από ΑΕΠ Κοζάνης και Καβάλα, με το ίδιο σκορ 1-1, ενώ νίκησε με 3-2 τη Βέροια την περασμένη αγωνιστική.

Για τον Θεσπρωτό αυτό είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας, με Αλμωπό Αριδαίας και Πανσερραϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον Βασίλη Βούζα να έχει έτοιμα τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι. Πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή και η ομάδα να παραταχθεί με το σχήμα που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ξενοδόχοφ, το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Πέλκας και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαννίτσης και Φιλίποβιτς. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σκοπελίτης και Κόλα. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Βουκελάτος και Τσαγκαλίδης, με τον Κατσούκη να κινείται πίσω από τον προωθημένο Παπαδημητρίου.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κολέλα, Τζούριτς, Ερέρα, Βασιλούδης, Κωνσταντίνου, Λαδάς, Μπέικος, Μπόλης, Πατρώνης, Ρόκας και Χολέβας.
Εκτός έμεινε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο οποίος υποφέρει από ίωση, καθώς και οι τραυματίες Θωμάς Γραικός και Γιώργος Παπακώστας.

«Σφυρίζει» ο Τσιμεντερίδης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμενερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά και Λεωνίδα Δελή από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτη διαιτητής ορίστηκε η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής ο Βασίλης Σταμούλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις