Τσορμπαντζής: «Πρόκληση για μένα η Νίκη»

Ως ομάδα της καρδιάς του χαρακτήρισε τη Νίκη, ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσορμπαντζής ενώ τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσορμπαντζή στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πύρασο:

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, όπως σχεδόν όλα τα ντέρμπι. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σκληροτράχηλη ομάδα με κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη όσα μας είπε ο προπονητής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη απόδοση σίγουρα. Η Νίκη οφείλει όπου παίζει να κερδίζει, κάθε αντίπαλος θέλει να κλέψει λίγο από την αίγλη της, κάθε αντίπαλος προσπαθεί έστω να μην χάσει, χωρίς να θέλω να προσβάλω, είναι το ποιόν της Νίκης αυτό. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, όλοι μαζί για το καλύτερο για να φθάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει.

aivazoglou-782-100

Για εμένα προσωπικά ήταν μεγάλη στιγμή το ντεμπούτο μου. Μπορεί να μην ήρθα στην ομάδα στην κατηγορία που θα ήθελα και που της αξίζει, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη στιγμή που έζησα. Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο μπορώ έστω και λεπτά, έστω και δευτερόλεπτα, θα δίνω κάθε στιγμή όπως και όλα τα παιδιά για να τη φτάσουμε εκεί που της αξίζει ξανά.

Η Νίκη είναι μια πρόκληση για εμένα. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Έχω την εμπειρία της κατηγορίας. Το άγχος του ποδοσφαιριστή υπάρχει αλλά από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο εξαφανίζεται. Σήμερα ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά, αυτό που έγινε σήμερα το ήθελα χρόνια. Δεδομένης και της απουσίας μου άργησε να έρθει. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσω κι εγώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις