Φιλικά παιχνίδια για την ομάδα παίδων πόλο της Νίκης

Θέτοντας πάντα ψηλά τον πήχη και στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του παιδικού πρωταθλήματος, το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έδωσε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών, μέσα από τα όποια βγήκαν συμπεράσματα και προέκυψαν θετικές εντυπώσεις για την ετοιμότητα των αθλητών, το σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου 2016.

Η αρχή έγινε το Σάββατο το απόγευμα που φιλοξένησε την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. Μετά από δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και με τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και πολλούς αθλητές μικρότερες ηλικίας, δείχνοντας ότι παραμένουν σταθερές δυνάμεις του αθλήματος με μέλλον σε όλες τις κατηγορίες.

Την Κυριακή, η Νίκη Βόλου είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την ομάδα της Κ.Ε. Κοζάνης, πραγματοποιώντας δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Το γεγονός πως τα τρία αυτά φιλικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν συνθήκες πρωταθλημάτων, αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων, δίνοντάς τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να αντιληφθούν τις αδυναμίες τους και να προσπαθήσουν να τις διορθώσουν μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο που διεξάγεται η πρώτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας Μπλάνας Δημήτρης χρησιμοποίησε τους: Μόσιο, Δαλιάνη, Βάτσο, Εγνατιάδη Γ., Τσιμπερίδη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Αχλαδιώτη, Παγωνόπουλο, Καλλιμοπουλο, Γκατζούνα, Γκανάτσιο Δ., Χαρίση, Μπρουσοβάνα, Σαββίδη, Γκανάτσιο Γ., Εγνατιάδη Αλεξ.

Η Νίκη Βόλου έχοντας ιδρύσει τμήματα ακαδημιών προμίνι, καθώς επίσης και τμήματα εκμάθησης, έχει ως στόχο την καθιέρωση της ως μια σταθερή δύναμη του αθλήματος, με συνεχείς παρουσίες σε τελικές φάσεις και καλεί όσους επιθυμούν να γίνουν μελή της οικογενείας της και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.

Οφείλει επίσης να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ν.Ο. Λάρισας και της Κ.Ε. Κοζάνης για την αποδοχή της πρόσκλησης και την άριστη συνεργασία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στα ερχόμενα πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις