Νίκη Βόλου: Κόντρα σε Ασπρόπυργο και παρασκήνιο… (pregame)

Την Ένωση Ασπροπύργου αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, σήμερα στις 5:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Για τη βολιώτικη ομάδα απαγορεύεται οποιοδήποτε στραβοπάτημα καθώς η νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη με αντίπαλο το Αιγάλεω είναι κάτι παραπάνω από πολύ πιθανή. Άλλωστε το ματς εμφανίστηκε στις εταιρίες στοιχημάτων για λίγη ώρα πριν αποσυρθεί μετά από εντυπωσιακό «γκρέμισμα» της απόδοσης του άσσου.

Στη Νίκη Βόλου γνωρίζουν καλά πως κινείται το παρασκήνιο και η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος για να σώσει την «παρτίδα» κόντρα σε …θεούς και δαίμονες. Ο Ασπρόπυργος δεν πρόβαλλε καμία αντίσταση στον Βλαχιώτη, στο εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (09/06) και έχασε με το εντυπωσιακό 4-0 στην έδρα του. Όμως σήμερα, στη Νεάπολη, άπαντες γνωρίζουν πως οι παίκτες του Ασπρόπυργου θα καταθέσουν το 100% των δυνάμεών τους ώστε να κόψουν βαθμούς από τους γηπεδούχους.

Αγωνιστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πλην του Μανώλη Αλιατίδη, που δεν έχει επανέλθει στο 100% από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ένωση Ημαθίας. Πρόσφατα ο ρέφερι σφύριξε το ματς της Νίκης με τη Σαντορίνη, φροντίζοντας να φορτώσει με κίτρινες κάρτες τους παίκτες της βολιώτικης ομάδας και δίνοντας, χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Ο κ. Μελτζανίδης θα έχει βοηθούς τους  Νίκο Τυριακίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Αναστάσιο Φράγιο από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκάγκας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί και στη συμπεριφορά των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο καθώς σε όλες τις ομάδες έχει σταλεί επιστολή που προειδοποιεί για μηδενική ανοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την παρουσία του κόσμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις