Η Νίκη ταπείνωσε Ασπρόπυργο και Μελτζανίδη

Η Νίκη Βόλου ξέσπασε στον Ασπρόπυργο κερδίζοντάς τον με σκορ 6-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο παιχνίδι μέχρι το 37′ χάρη σε μοναδική έμπνευση του Γιώργου Μελτζανίδη στο 22′ να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι, στον ανύπαρκτο μέχρι εκείνη την ώρα Ασπρόπυργο. Δύο λεπτά πριν ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι σε απόκρουση με τα δύο χέρια του Νάα, ενώ η Νίκη είχε ανοίξει το σκορ στο 22′ με τον Γιώργο Τζοβάρα. Ο Ροχάνο στο 37′ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όταν ευστόχησε από τα 11 μέτρα, σε χέρι του Ζαχαράκη που ήταν αδύνατο να κλείσει τα μάτια για δεύτερη φορά ο διαιτητής από την Ημαθία.

Η συνέχεια σε επιθετικό μονόλογο της Νίκης και το τελικό 6-1 μοιάζει μικρό για τις φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας. Το 3-1 έγραψε στο 51′ ο Ροχάνο, μετά από επέλαση του Τζοβάρα και πάσα “πάρε-βάλε”. Στο 66′ οι παίκτες της Νίκης “έκρυψαν” την μπάλα με τον Ντομίνγκεθ να γίνεται ο τελικός αποδέκτης που από κοντά έκανε το 4-1. Το 5-1 διαμόρφωσε ο Κρουθ στο 80′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από όμορφο συνδυασμό των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη.

Με το ίδιο σχήμα ο Αλέκος Βοσνιάδης

Με τους ίδιους παίκτες και τον ίδιο σχηματισμό, σε σχέση με το παιχνίδι με την Καλαμάτα, παρέταξε την ομάδα του ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Παράσταση για δύο ρόλους…

Σε παράσταση για δύο ρόλους εξελίχθηκε το ματς της Νεάπολης ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ασπρόπυργο. Από τη μία οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη που κατά διαστήματα έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο, μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στον Ασπρόπυργο και από την άλλη ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον Μακεδόνα ρέφερι να κάνει άνω κάτω ένα ματς που έδειχνε πως θα αποτελούσε ένα ευχάριστο απόγευμα, τόσο για τη Νίκη Βόλου, όσο και για τον ίδιο. Ο κ. Μελτζανίδης αρνήθηκε πέναλτι σε επέμβαση τερματοφύλακα του Νάα στην περιοχή της ομάδας του (να σημειώσουμε πως ο έγχρωμος άσσος δεν είναι τερματοφύλακας) και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε πεντακάθαρο κόψιμο του Τσιμπούκα.

Το πεντακάθαρο «λάθος» του διαιτητή έφερε τον εκνευρισμό σε παίκτες και κερκίδα, όμως με τις παραινέσεις του τεχνικού επιτελείου, η ομάδα ηρέμησε, επέβαλλε και πάλι την ανωτερότητά της και στο 35’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ζαχαράκη. Ο κ. Μελτζανίδης ήταν αδύνατο να κλείσει τα μάτια και σ’ αυτή την περίπτωση, ο Ροχάνο ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το 2-1 στο 36’.

Από το χρονικό σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του αγώνα μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αν υπήρχε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια το τελικό σκορ θα έφτανε σε διψήφια επίπεδα.

Το ματς όπως κύλησε μέσα από το live του goalpost.gr:

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας).
Βοηθοί: Τυριακίδης, Φράγιος (Μακεδονίας).
4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Κίτρινες: Μπαλάφας, Τσιμπούκας – Β. Μουκίδης
Κόκκινη: 59’ Κυριαζής.
ΝΙΚΗ: Καραγκιόζης, Τσιμπούκας, Μπαλάφας (84’ Μπιτσάκος), Αργύρης, Καλουτσικίδης (84’ Κωστίκος), Τζοβάρας, Μπόσιο, Μέτσε (73’ Σαλαμούρας), Γκαρσία (60’ Ντομίνγκεθ), Γκονζάλες, Ροχάνο.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Νίκας, Κατίδης, Τζανουλίνος, Ζαχαράκης (70’ Μερτύρης), Ναά, Β. Μουκίδης, Γ. Μουκίδης, Τραορέ (84’ Καλομοίρης), Λάμποργλου, Κυριαζής, Μαρούδας (60’ Γεωργόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις