Ελεύθερος ο Πουρίτα, έρχεται να υπογράψει στον Βόλο

Έτοιμος να κάνει δικό του τον Εμιλιάνο Πουρίτα είναι ο Βόλος. Ο Αργεντινός δεξιός οπισθοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Σαν Μαρτίν Τουκουμάν και τα ΜΜΕ στη χώρα του προανήγγειλαν το ταξίδι του στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας της Μαγνησίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανέρυθροι» εδώ και αρκετές ημέρες είχαν «κλείσει» τον 24χρονο για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας και περίμεναν να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.
Ο Πουρίτα φόρεσε φέτος τη φανέλα της Σαν Μαρτίν Τουκουμάν και μέτρησε 13 συμμετοχές. Η απόκτησή του από τον Βόλο θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. «Η ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία μου να συνεχίσω στην Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη αλλαγή και πρόκληση για εμένα και θέλω να βελτιώνομαι», σχολίασε σχετικά σε ΜΜΕ της Αργεντινής.
Όπου και αναρτήθηκε στα social media το βίντεο, όπου ο 24χρονος δεξιός μπακ αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Σαν Μάρτιν Τουκαμάν, μετά το πρόσφατο (10/6) παιχνίδι της με την Χιμνάσια Μεντόσα (0-0). Ο νεαρός πήρε τον λόγο, τους μετέφερε πως θα φύγει και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «η ζωή μου στην ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο». Τότε ένας-ένας πήγαν και τον αγκάλιασαν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις