Πρώτη φορά φέτος τέσσερα γκολ και πρώτη ανατροπή για Ολυμπιακό Β.

Την καλύτερη, ίσως, φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό ο Ολυμπιακός Βόλου, στη νίκη που σημείωσε με 4-2 στη Νεάπολη.

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη νίκη σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ απέναντι στη ομάδα της Ηγουμενίτσας, καθώς μέχρι προχθές σε τρία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» μετρούσαν δύο ήττες εκτός έδρας και μία ισοπαλία εντός (στον Αλμυρό).

Για πρώτη φορά φέτος το βολιώτικο συγκρότημα σημείωσε τέσσερα γκολ και είχε τόσες πολλές τελικές προσπάθειες, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, με τον Ιάσονα Παπαδημητρίου να στέκεται άτυχος στην τελική προσπάθεια.

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα με σουτ έξω από την περιοχή, σκόραρε για δεύτερο σερί ματς (είχε πετύχει το γκολ της νίκης στις Σέρρες) και ήταν αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Επίσης, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει, μετά από γκολ που δέχθηκε και να γυρίσει ένα παιχνίδι.

Ήταν σημαντικό το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 45+1’ πέτυχαν το δεύτερο γκολ με τον Τσαγκαλίδη, ανατρέποντας το σκορ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο 34’ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι ο τερματοφύλακας Γκενάτι Ξενοδόχοφ, με τον Γιώργο Λάδα που τον αντικατέστησε να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Αυτή ήταν η όγδοη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τρίτη συνεχόμενη, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν τους 25 βαθμούς και να ανεβαίνουν στην 4η θέση (ισοβαθμούν με τον Πιερικό έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου), ενώ πλησίασαν στους τρεις πόντους τον τρίτο της κατάταξης Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις