Βαλκανιονίκης κι ατομικό ρεκόρ για τον Χρήστο Γκαρά της Νίκης Βόλου

Την 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, κατέκτησε στα 400μετ’εμποδίων ο αθλητής του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Χρήστος Γκαράς με την εθνική αποστολή.

Ο αθλητής του Συλλόγου μας, πέτυχε με την επίδοσή του κι έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 55.18’’, ενώ στη σειρά του βγήκε πρώτος.

Να σημειωθεί ότι, στον τελικό, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων και κόντρα άνεμο στα πρώτα μέτρα.

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Γκαράς “Στα πρώτα 200μ. είχαμε φουλ κόντρα άνεμο. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλύτερο χρόνο. Θα το δουλέψω. Επόμενος αγώνας το Πανελλήνιο Κ20 στις 3-4 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του αθλητή, Αποστόλης Βλαχάβας ανέφερε  “Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο. Δούλεψε πολύ σκληρά. Αξιέπαινη η προσπάθειά του. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης συνεχάρη τον αθλητή Χρήστο Γκαρά και τον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα κι όπως επεσήμανε “Με σκληρή δουλειά ο Χρήστος πέτυχε μια πολύ καλή θέση. Είναι μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο κι όχι μόνο η επιτυχία αυτή”.

Συγχαρητήρια του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στον Χρήστο Γκαρά

Ο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζει τα συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά για την επιτυχία που κατέγραψε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή του αθλητή Αποστόλη Βλαχάβα και σε όλο το τμήμα για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από προπονητές και Διοίκηση.

Ευχές του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για τις πανελλαδικές

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές κι αθλήτριες του Συλλόγου μας, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας, να πορευτούν με αυτοπεποίθηση και πίστη στο δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία και να ανταπεξέλθουν με ήθος και σε αυτή την δοκιμασία.

Ευχόμαστε δύναμη και στους γονείς των αθλητών κι αθλητριών μας, που μοιράζονται με τα παιδιά μας αγωνίες κι ελπίδες.

Καλή επιτυχία…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις