Βοσνιάδης: «Επιβεβαιώνονται οι φήμες…»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο και την εμφατική νίκη της ομάδας του  με  σκορ 6-1, ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η Νίκη έχει τη δυνατότητα να κερδίσει και τα δύο τελευταία ματς και γι’ αυτό θα παλέψει. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας ανέφερε με νόημα πως οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνονται στον αγωνιστικό χώρο άρα η Νίκη έχει να παλέψει μόνη της την κατάσταση που δημιουργείται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Τρεις πολύτιμοι βαθμοί σ’ ένα παιχνίδι που πετύχαμε και σκορ. Πέρα από τις νίκες και τα γκολ είναι σημαντικά γιατί δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί, να έχουμε την κάλυψη. Είμαστε μια ομάδα που θα δώσει μέχρι το τελευταίο λεπτό τη μάχη της για να σώσει την κατηγορία. Πιστεύω πως θα πάρουμε και τα δύο επόμενα παιχνίδια. Έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τις νίκες μας και ήρεμα να τελειώσουμε τη χρονιά.

Δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους μας, οι αντίπαλοι πρέπει να ασχολούνται μαζί μας. Έχουμε το πάνω χέρι, τις νίκες μας και ήρεμα ας βρουν αυτοί μεταξύ τους τι θα κάνουν. Είναι μια κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα που βαδίζει όπως ακούγαμε από τις φήμες. Ότι ακούμε βγαίνει στο γήπεδο. Άρα εμείς έχουμε να παλέψουμε μόνοι μας για την κατάσταση όλη, να κοιτάξουμε να κάνουμε τις νίκες μας ήρεμα και από εκεί και μετά το πρόβλημα ας το αποκτήσουν οι άλλοι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα εύκολο. Πρέπει να δίνουμε τι μάχη μας σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε τα άλλα δυο παιχνίδια να έχουμε τη συγκομιδή βαθμών και να κλείσουμε ήρεμα τη χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις