Φυντάνης: «Περίεργα πράγματα στα εντός έδρας παιχνίδια μας με Σαντορίνη και Βλαχιώτη»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου ο Ηλίας Φυντάνης. Ο προπονητής του Ασπρόπυργου μίλησε για περίεργα πράγματα που έγιναν στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του (Σαντορίνη 1-2 και Αστέρα Βλαχιώτη 0-4), μιλώντας για στέρηση στην απόδοση βασικών ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη όπως αποδόθηκαν από το gaolpost.gr:

«Ξέραμε ότι η Νίκη Βόλου ήθελε πολύ το παιχνίδι, γιατί με το τρίποντο εξασφαλίζει τη σωτηρία της. Εμείς έχουμε αποχαιρετήσει την κατηγορία από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Σαντορίνη και Αστέρα Βλαχιώτη.

Εγώ θα σταθώ σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο. Η ομάδα μετά την ανάκαμψη που έκανε στον πρώτο γύρο με τη Νίκη (3-2) και παίρνοντας το αποτέλεσμα στην Επισκοπή, μπήκαμε και εμείς σε τροχιά σωτηρίας και βάση του προγράμματος που είχαμε που ήταν εύκολο. Και περιμέναμε να κερδίσουμε τα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια είδα περίεργα πράγματα, δεν μου άρεσαν, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.

Η διοίκηση προσπάθησε να προστατέψει την ομάδα απ’ όλες τις πλευρές, ειδικά ο πρόεδρος ο κ. Μαργέτης. Η ομάδα βαλλόταν εκτός από τις διαιτησίες, με ανύπαρκτο πέναλτι στην Καλλιθέα, με ανύπαρκτο πέναλτι στο Αιγάλεω, με ανύπαρκτο φάουλ στη Ρόδο στο 85’ και πήγαμε στο παιχνίδι με τον Βλαχιώτη, που παρόλο ότι ελέγχαμε στο 15λεπτο, πάλι εκεί είχαμε σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι στέρηση βασικών ποδοσφαιριστών, όσον αφορά την απόδοσή τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουμε στο σημερινό παιχνίδι με 15 ποδοσφαιριστές, με έναν τερματοφύλακα και αφήνοντας έξω τέσσερις ποδοσφαιριστές για τους λόγους που ξέρει η διοίκηση.

Το πιο χτυπητό σημείο σε όλη την υπόθεση δεν είναι ότι ήρθαμε εδώ σήμερα με 15 ποδοσφαιριστές. Είναι ότι χθες ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο Φελίπ Δημήτροβιτς, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, άλλου επιπέδου, αλλά έχει έναν χαρακτήρα που δεν πρέπει να αγωνιστεί ούτε στη Δ’ Εθνική Κατηγορία. Ο χαρακτήρας του είναι απαράδεκτος, 10:30 πήρε τηλέφωνο στη διοίκηση και είπε ότι δεν θα ακολουθήσει την ομάδα για το ματς με τη Νίκη Βόλου, ενώ είχε κάνει προπόνηση κανονικά. Αυτό είναι πούλημα της ομάδας. Αυτός και ο μάνατζέρ του ξεφτιλίζουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την ομάδα τους. Δεν μπορεί να λέει ο καλός τερματοφύλακας δεν ακολουθώ. Θα μου πεις θα παίρνατε αποτέλεσμα με τον τερματοφύλακα; Όχι , αλλά από τη στιγμή που ήρθαμε με έναν τερματοφύλακα και έπαιξε ο Νίκας τραυτματίας αυτό λέγεται πούλημα τη ομάδας.

Ήρθαμε αυθημερόν στον Βόλο. Φτάσαμε στο γήπεδο στις 15:00. Ήρθαμε κουρασμένοι και πήγαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Το παλέψαμε. Όπως είδατε η ομάδα που ήρθε εδώ δεν είναι η ίδια του πρώτου γύρω στο 3-2. Έλειπαν τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές. Έπαιξαν παιδιά για πρώτη φορά και δεν άντεξαν τόσο από την κούραση όσο και την πίεση του αντιπάλου που είναι πάρα πολύ καλός. Η Νίκη Βόλου άξιζε τη νίκη, δεν το συζητάμε καθόλου. Εύχομαι στην Νίκη Βόλου καλή πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για να σωθεί, ο Ασπρόπυργος θα βρει τον δρόμο του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις