EURO: Τα αποτελέσματα της 4ης ημέρας – Το πρόγραμμα της Τρίτης 15/06

Το EURO 2020 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ δεν λείπουν και τα πολλά και όμορφα γκολ. Στο πρώτο χρονικά της Δευτέρας 14 Ιουνίου, η Τσεχία με τον καταπληκτικό Πάτρικ Σικ πήρε τη νίκη κόντρα στην Σκωτία, ενώ η Σλοβακία έκανε την έκπληξη απέναντι στην Πολωνία.

Σκωτία – Τσεχία 0-2

Η Τσεχία έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα του τετάρτου ομίλου, αφού επικράτησε επί της Σκωτίας με 2-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σικ. Η αναμέτρηση που έγινε στο “Χάμπντεν Παρκ” πρόσφερε στους περίπου 12.000 θεατές ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε EURO.

O 25χρονος επιθετικός της Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 42′ και δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα φοβερό γκολ. Σχεδόν από τη σέντρα κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Μάρσαλ και έγραψε το 2-0.

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Χάνλεϊ, Κούπερ, Χέντρι (67′ Μαγκρέγκορ), Ο’ Ντόνελ (79′ Φόρεστ), Άρμστρονγκ (67′ Φρέιζερ), Μαγκίν, Μακτόμινεϊ, Ρόμπερτσον, Ντάικς (79′ Νίσμπετ), Κρίστι (46′ Άνταμς)

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Τσουφάλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπόριλ, Σούτσεκ, Κραλ (67′ Χόλες), Μάσοπουστ (72′ Βίντρα), Νταρίντα (87′ Σέβτσικ), Γιάνκτο (72′ Χλόζεκ), Σικ (87′ Κρμέντσικ).

Πολωνία – Σλοβακία 1-2

Στην πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η Σλοβακία επικράτησε στην Αγία Πετρούπολη επί της Πολωνίας με 2-1. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το πρώτο αυτογκόλ τερματοφύλακα στην ιστορία του Euro με τον Σέζνι να ανοίγει το σκορ στο 18′ έπειτα από προσπάθεια του Ρόμπερτ Μακ.

Η Πολωνία μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 46′ με τον Λινέτι, ωστόσο η Σλοβακία εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Κριχόβιακ 62′ και πήρε το τρίποντο με γκολ του Σκρίνιαρ στο 69′.

Πολωνία: Σέζνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Ρίμπους (74′ Πούχατζ), Λινέτι (74′ Φρανκόφσκι), Κριχόβιακ, Κλιχ (85′ Μόντερ), Γιόσβλακ, Λεβαντόβσκι, Ζιελίνσκι (85′ Σβιντέρσκι)

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (79′ Κοσέλνικ), Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χουμπότσαν, Χαράσλιν (87′ Ντούρις), Κούτσκα, Χρομάντα (79′ Χροσόβσκι), Μακ (87′ Σούσλοφ), Χάμσικ, Ντούντα (90+2′ Γκρέγκους)

Ισπανία – Σουηδία 0-0

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Ισπανία φιλοξένησε στη Σεβίλλη τη Σουηδία και παρότι ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Πάντως, οι Σκανδιναβοί έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Ισάκ που σημάδεψε το δοκάρι του Σιμόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ισπανία προσπάθησε να βρει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία, αλλά δεν τα κατάφερνε και έτσι μέχρι τέλους το 0-0.

Ισπανία: Σιμόν, Πάου Τόρες, Λαπόρτ, Γιορέντε, Ζόρντι Αλμπα, Κόκε (87′ Φαμπιάν Ρουίθ), Ρόδρι (65′ Σαράμπια), Πέδρι, Ντάνι Ολμο (74′ Ογιαρθάμπαλ), Φεράν Τόρες (74′ Ζεράρδ Μορένο), Μοράτα (65′ Τιάγκο)

Σουηδία: Ολσεν, Ντάνιελσον, Λίντελοφ, Λούστιγκ (75′ Κραφτ), Αουγκούστινσον, Ολσον (84′ Καγιούστε), Εκνταλ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ (84′ Μπένγκστον), Ισάκ (68′ Κλάεσον), Μπεργκ (68′ Κουάισον).

Οι αγώνες Euro 2021 αύριο (15/6)

Η πέμπτη μέρα του EURO συνεχίζεται την Τρίτη 15 Ιουνίου με δυο ακόμα αναμετρήσεις.

Τρίτη 15 Ιουνίου

Ουγγαρία– Πορτογαλία (19:00, Βουδαπέστη)

Γαλλία – Γερμανία (22:00, Μόναχο)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις