Με γκέλα ξεκίνησε η Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα

Με γκέλα ξεκίνησε το Copa America 2021 η Αργεντινή και αυτό γιατί έμεινε στο 1-1 με την πάντα αξιόμαχη Χιλή. Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του είχαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο.
Η Αργεντινή έχει την τάση να είναι αυτοκαταστροφική και αυτό βγήκε ξανά. Είχε ευκαιρίες για να πάρει το ματς, όμως, με το καλημέρα στο Copa America 2021 έδειξε και πάλι πως τα τρωτά της σημεία είναι πολλά. Δεν αρκεί να έχεις τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Πόσα να κάνει και ο Μέσι; Με μία δική του εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο 33χρονος άνοιξε το σκορ στο 33′. Από το πουθενά η Χιλή κέρδισε πέναλτι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μαρτίνες είπε «όχι» στον Βιδάλ και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Βάργκας ισοφάρισε. Στη συνέχεια ο Νίκο Γκονσάλες έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μέσι να έχει τουλάχιστον δύο εξαιρετικές πάσες για να πιστωθεί μία ασίστ.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μοντιέλ (86′ Μολίνα), Λούκα Μαρτίνες, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Ντε Πολ, Παρέδες (68′ Παρέδες), Λο Σέλσο (68′ Λο Σέλσο), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (81′ Αγκουέρο), Γκονσάλες (81΄Κορέα).
ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ (84′ Ρόκο), Μαριπάν, Μένα, Βιδάλ (85′ Αλακρόν), Πούλγκαρ, Αρανγκίς, Παλάσιος (77′ Μπρερετόν), Βάργκας (77′ Πινάρες), Μενέσες (90+3′ Γκαλντάμες).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις