Α’ ΕΠΣΘ: Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Το goalpost.gr κάνει “ταμείο” έπειτα και το πέρας της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο και σας παρουσιάζει αναλυτικά στα ματς που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο καθώς και τα θετικά και τα αρνητικά των ομάδων.

Σάββατο 8/1

Α.Ε. Διμηνίου-Πηλέας(7-1):

Άλλη μια νίκη για την πρωτοπόρο του ομίλου Α.Ε.Δ. αυτή την φορά με το επιβλητικό 7-1 κόντρα στον Πηλέα, με σούπερ εμφάνιση του Ζιώγα και 5 τέρματα στο πρώτο μέρος από τον φορ των γηπεδούχων. Έτσι οι Διμηνιώτες έφτασαν τους 22 πόντους στην μέχρι τώρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζουν να διατηρούνται σε απόσταση τριών βαθμών από τον 2ο Ηρακλή. Όσον αφορά την ομάδα του κ. Μαρτίου συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση της και φυσικά με την μη συγκομιδή βαθμών καθώς ο Πηλέας έχει 3 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές (1-0-7) και πλέον δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Όσον αφορά τα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής για τις 2 ομάδες η μεν Α.Ε.Δ. που φαίνετε να είναι κοντά στην πρόσληψη του κ. Μπράτσου ξεκινάει την προετοιμασία της σήμερα ενόψει της δύσκολης εξόδου κόντρα στον Σαρακηνό, ενώ ο Πηλέας θα φιλοξενήσει τον Άρη Μελισσατίκων στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος με μοναδικό του στόχο την νίκη που κρίνεται άκρως αναγκαία.

Αγ. Παρασκευή-Ηρακλής(0-1):

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Γ. Φασουράκη κόντρα στην Αγ. Παρασκευή, που ουσιαστικά τους έδωσε την δυνατότητα να παραμείνουν σε απόσταση μόλις 3 βαθμών από την 1η θέση και φυσικά μια τέτοια νίκη μεταφράζεται και ως τρίποντο ψυχολογίας μιας και η έδρα της Αγ. Παρασκευής δεν είναι και η πιο εύκολη έξοδος, αλλά και το ότι την άλλη αγωνιστική ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Θησέα στο Βασδέκειο στο ντέρμπι του ομίλου. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αρκετά, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Ηρακλή όμως νικήθηκαν από την εμπειρία που διαθέτει η φιλοξενούμενη ομάδα μένοντας έτσι στους 10 βαθμούς και κοιτώντας πλέον το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Δάφνη εκτός έδρας.

Μαγνησιακός-Δάφνη (0-0):

Δε λέει να χαρεί την γεύση της νίκης η ομάδα του Δ. Πανόπουλου, έπειτα από την επιστροφή της στο ιστορικό κιούπι, μιας και μετράει μία ήττα και τρείς ισοπαλίες και μάλιστα χωρίς να σκοράρει κιόλας. Ο Μαγνησιακός έπειτα από την νέα απώλεια βαθμών βρίσκεται την 9η θέση με 9 βαθμούς συγκομιδή στην μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Ενώ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει τα ρέστα του ουσιαστικά πάλι εντός έδρας αυτή την φορά υποδεχόμενος τον Πανιώνιο που βρίσκεται ,μόλις ένα πόντο πάνω από εκείνον. Όσον αφορά τώρα την ομάδα της Δάφνης, πικρά σίγουρα υπάρχει για την έκβαση του αγώνα καθώς στο 55′ η ομάδα των Αγ. Αναργύρων απώλεσε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Δεμίρης αστόχησε σε πέναλτι μη μπορώντας λοιπόν να πάρει ένα σίγουρα πολύ σημαντικό διπλό στην μάχη που κάνει για την παραμονή και έφτασε τους 8 βαθμούς, έπειτα από την ισοπαλία αυτή. Ενώ την άλλη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ομάδα της Αγ. Παρασκευής σε ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι που ουσιαστικά αν μεταφραστεί σε νίκη αφήνει σίγουρα δυο ακόμη ομάδες από κάτω της.

Κυριακή 9/1

Πανιώνιος – Σαρακηνός (0-4):

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τανάγια που σκόραρε δις (55′ , 72′) η ομάδα του Β. Βουρούκου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να παίρνει πιο εύκολα της νίκες εκτός έδρας(4 στα 4), φτάνοντας έτσι τους 17 βαθμούς και να υπολείπεται μόλις 5 από την κορυφή, γεγονός που μεταφράζεται πως μπορεί ο συγκεκριμένος όμιλος να γίνει τριών ταχυτήτων. Την επόμενη αγωνιστική η “ροσονέρι” φιλοξενούν την πρωτοπόρο Α.Ε. Διμηνίου σε ένα παιχνίδι που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες εντελώς στον όμιλο αφού και ο Ηρακλής περιμένει στραβοπάτημα, αλλά και οι γηπεδούχοι θα πλησιάσουν πλέον σε απόσταση αναπνοής. Όσον αφορά την ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη η νέα χρονιά δεν μπήκε ιδανικά, μιας και μπήκε στοπ με αυτήν την ήττα στην εκπληκτική πορεία που άρχιζε να χτίζει η ομάδα της Νέας Ιωνίας, βέβαια όμως την άλλη αγωνιστική είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία ο Πανιώνιος να ψάξει βαθμό ή βαθμούς στο “κιούπι” μιας και φιλοξενείται από τον Μαγνησιακό.

Άρης Μελ. – Α.Ε. 2002 (5-2):

Έβρεξε γκολ και θέαμα στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο κιόλας όλους όσους επέλεξαν να περάσουν το πρωί της Κυριακής την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα του Άρη με την επιβλητική της αυτή νίκη έφτασε τους 12 πόντους και την ερχόμενη αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Πηλέα που σίγουρα καίγεται για βαθμούς και αυτό από μόνο του καθιστά την συγκεκριμένη αναμέτρηση πολύ δύσκολη. Ενώ για την ομάδα της Α.Ε. 2002 που προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα να γευτεί την χαρά της νίκης και παρέμεινε ουραγός με 1 βαθμό, από την Τρίτη ξεκινάει η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην Σκιάθο εντός έδρας την Κυριακή το πρωί.

Θησέας – Σκιάθος (1-2):

Το πρώτο της διπλό την εφετινή σεζόν πανηγύρισε η Σκιάθος και μάλιστα με ανατροπή καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, γεγονός που όπως φάνηκε δεν την επηρέασε. Η Σκιαθίτες μετά από αυτό το σπουδαίο διπλό κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Θησέας, έφτασε τους 11 βαθμούς και μάλιστα την ερχόμενη αγωνιστική μπορεί να πάρει άλλο ένα διπλό μιας και θα φιλοξενηθεί από την ουραγό Α.Ε. 2002. Όσον αφορά την ομάδα του Θησέα μετά την ήττα αυτή, υποχώρησε με 14 βαθμούς στην 4η θέση και είδε τον Σαρακηνό να τον προσπερνά ενώ την άλλη αγωνιστική έχει μια δύσκολη έξοδο μιας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ηρακλή στο Βασδέκειο σε ένα από τα δύο ντέρμπι της κορυφής στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις