Με Λάκη Μπακάλη στο τιμόνι και τη νέα χρονιά ο Ρήγας Φεραίος

Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη, ενώ το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν οι Κώστας Γιαγιάς (προπονητής τερματοφυλάκων) και Κώστας Τσούρικας (γυμναστής). Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ρήγα Φεραίου αναφέρει τα εξής:
“Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο σύλλογός μας θέτει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η διοίκηση του «Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Λάκη Μπακάλη.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, επικυρώθηκε η συμφωνία που υπήρχε από τον περασμένο Νοέμβριο για συνέχιση της συνεργασίας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Ο ακέραιος χαρακτήρας του και ο δυναμισμός που τον διακατέχει, είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για να δημιουργήσουμε την ομάδα που όλοι θέλουμε στο Βελεστίνο.
Επίσης, το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο Κών/νος Γιαγιάς και ο Κων/νος Τσούρικας.
Ο μεν πρώτος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, με πλούσια εμπειρία και ικανότητα, ο δε δεύτερος θα αναλάβει την εκγύμνανση των ποδοσφαιριστών μας.
Με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και πάθος που αξίζει για τον «ΡΗΓΑ» μας, ξεκινάει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.
Με εκτίμηση το ΔΣ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις