Την Κυριακή έρχεται στον Βόλο ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ

Την προσεχή Κυριακή 20 Ιουνίου αναμένεται στον Βόλο ο νέος προπονητής της ομάδας, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος έχει πλήρη εικόνα για το ρόστερ, τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και το τί πρόκειται να ακολουθήσει. Θα γνωρίσει από κοντά τους άμεσους συνεργάτες τους, τον τεχνικό διευθυντή Άκη Πέτρου, με τον οποίο έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, τον Κώστα Μπράτσο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, Άκη Οικονόμου και Αντώνη Παναγιωτόπουλο.
Άμεσα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα φιλικά προετοιμασίας, τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής των «κυανέρυθρων» στην Ολλανδία (θα δώσουν τέσσερα φιλικά), όσο και επί ελληνικού εδάφους, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Θυμίζουμε, πως επίσημα από πλευράς Βόλου έχει ανακοινωθεί το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα, που θα είναι το πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Πορταριά από τις 4/7 έως τις 11 Ιουλίου. Την επόμενη μέρα η αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία και συγκεκριμένα σ’ ένα μικρό χωριό 17 χιλιόμετρα από την πόλη Μπρέντα.
Κατά τη διάρκεια των 13 ημερών παραμονής στην Ολλανδία ο Βόλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Το ένα θα είναι με τη βελγική Μαλίν στις 17 Ιουλίου, ενώ είναι πολύ πιθανό οι «κυανέρυθροι» να αντιμετωπίσουν και την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα στην ολλανδική ομάδα.
Με την επιστροφή των «κυανέρυθρων» στο Βόλο, θα δοθούν άλλα τέσσερα φιλικά, δύο εντός έδρας στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και δύο εκτός έδρας. Στο τουρνουά πέρα από τον Βόλο θα λάβουν μέρος οι ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις