Νέο επεισόδιο μεταξύ Νύκταρη και Κούγια!

Ενα νέο επεισόδιο μετά το πρώτο που είχαν πριν από λίγο καιρό και πάλι σε αεροδρόμιο, δημιουργήθηκε μεταξύ του Ηρακλή Νύκταρη και του Αλέξη Κούγια!

Οι δύο άνδρες έτυχε να βρεθούν στην ίδια πτήση με προορισμό την Αθήνα από τα Χανιά το βράδυ της Δευτέρας ανταλλάσσοντας στο λεωφορείο που τους μετέφερε στο αεροπλάνο, βαριές κουβέντες!

Ειδικότερα, ο παράγοντας του ΑΟΧ με το που αντίκρισε τον “ισχυρό άνδρα” της Λάρισας στο λεωφορείο του επιτέθηκε φραστικά ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αλλά με την παρέμβαση άλλων επιβατών που ήταν παρόντες, τα πράγματα δεν πήραν πιο μεγάλες διαστάσεις. Να σημειωθεί ότι παρόντες στο επεισόδιο ήταν άτομα και μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές από την αποστολή του Πλατανιά που ήταν ν’ αναχωρήσει με την ίδια πτήση για την Αθήνα εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο μεταξύ των κυρίων Νύκταρη και Κούγια είναι το δεύτερο που δημιουργείται μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, αφού είχε προϋπάρξει αυτό στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

haniotika-nea.gr