Ο Απόλλων Π. πήρε το “τρίποντο” με Ολυμπιακό Βόλου

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου από τον Απόλλωνα Πόντου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο του Βατανιακού.
Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Απόλλωνα να αξιοποιεί τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος.
Συγκεκριμένα, στο 28’ ο Δαλιανόπουλος από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Δεινόπαπας με προβολή από τη γραμμή του τέρματος έγραψε το 1-0.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν κάποια τελική προσπάθεια.
Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο μέχρι το 60’, διάστημα στο οποίο οι καλές επιθετικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες και για τα δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε μία καλή ευκαιρία με τον Παπαδημητρίου στο 68’, με τον τερματοφύλακα Πολίτη να αποκρούει σωτήρια.
Στη συνέχεια ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Θανάση Δεινόπαπα. Στο 70’, 73’, 74’ 77’ ο επιθετικός του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με πιο σημαντική τη φάση του 70’ όταν το γυριστό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λαδά.
Στο 78’ πρώτα ο Δεινόπαπας και στη συνέχεια ο Σαββίδης απέτυχαν να σκοράρουν, για να γίνει τελικά το 2-0 στο 81’. Ο Δεινόπαπας έκανε την προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)
4ος διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Βαφειάδης (38’ λ.τρ. Γιακουστίδης), Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Φράγκος, Αρμενάκης, Καλογέρης, Αντωνιάδης (73’ Σαββίδης), Χατζηαναστασίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Πέλκας (81’ Βασιλούδης), Ρόκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Κολέλα (64’ Πατρώνης), Σκοπελίτης, Μπέικος, Νικλητσιώτης, Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις