«Την ιστορία τη γράφουμε στους δρόμους και στα πέταλα»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους εκπροσώπους της διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τιμ και τα μέλη του συνδέσμου που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση κοπής πίτας εξέδωσε το “Blue Club – Θύρα 3 – Π. Ντοκούζης”. Παράλληλα καλεί τους φίλους της ομάδας να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Αναλυτικά:

“Πρωτίστως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους της διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τίμ, και τα αδέρφια που κατέκλυσαν το σύνδεσμο μας, στην κοπή πίτας, το βράδυ του Σαββάτου, σε μία εξαιρετικά πολυπληθή και επιτυχημένη εκδήλωση, γεμάτη κέφι και ζεστασιά, όπως αρμόζει σε μία οικογένεια.

Ο σύνδεσμός μας πιστός στις αρχές και τις αξίες του (πίστη-τιμή-αφοσίωση), θα βρεθεί και πάλι κοντά στην μεγάλη μας αγάπη, στον επόμενο σταθμό του δύσβατου , αλλά τόσο συναρπαστικού ταξιδιού μας, την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Σε αυτή την αποστολή μας, κανείς αδερφός δεν περισσεύει.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας στα γραφεία του συνδέσμου μας εώς το βράδυ της Παρασκευής.

Γιατί εμείς την ιστορία μας δεν την γράφουμε στα γραφεία, αλλά στους δρόμους και στα πέταλα, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της αναγεννημένης Νικάρας μας.

 

Υ.Γ. Νοιώθουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την μεγαλύτερη μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, για τα πλούσια ρεπορτάζ και τις εκτενείς αναφορές που αφιέρωσαν (όπως πάντα άλλωστε), στην εκδήλωσή μας….”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις