Συμφωνία με τρεις, φουλάρει για επιθετικό η Νίκη

Συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση προχωρά η Νίκη αποκτώντας τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές. Τρεις θεωρούνται ήδη κλεισμένοι και απομένει το τυπικό μέρος της συμφωνίας, ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται οι άνθρωποι της διοίκησης με παίκτη που θα καλύψει τη θέση του επιθετικού. Ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο Κώστας Λίμα και ο Βλάσσης Στούκας είναι η τριάδα παικτών που αναμένεται να ντυθούν στα κυανόλευκα.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης είναι ο μέσος που προλόγισε ο Κώστας Βελιτζέλος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πύρασο. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Αιολικό ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Πολυγύρου, Αετό Σκύδρας, Παναιτωλικό, Πιερικό και Αχαρναϊκό, ενώ συμμετείχε στην Εθνική U-19 το 2007.

Από τον Αιολικό έρχεται και ο Κώστας Λίμα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Η απρόσμενη εξέλιξη με την περίπτωση του Πασκούλεφ ανάγκασε τη διοίκηση να αναζητήσει τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Θοδωρή Παπαδόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 23χρονος αμυντικός, γιος του γνωστού βετεράνου άσσου, Νόνι Λίμα, εκτός του Αιολικού έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Καλλονής και του Παναξιακού.

Ο Βλάσσης Στούκας είναι η τρίτη μεταγραφή που θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη» για τη Νίκη. Ο νεαρός πορτιέρο θα αποτελέσει το 4ο τερματοφύλακα της ομάδας καθώς ο Σπύρος Βρονταράς δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι αρχές Φεβρουαρίου.

Η Νίκη Βόλου θα κινηθεί και για την απόκτηση «εντεκαδάτου» επιθετικού ώστε να κλείσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις