Τον Ελβετό στόπερ Λεβάντ Γκιουλέν αποκτά ο Βόλος

Η απόκτηση ικανών κεντρικών αμυντικών αποτελεί προτεραιότητα για τον Βόλο, ο οποίος μετά τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου στην ΑΕΚ και την αποχώρηση των Σαλβαδόρ Σάντσες και Ροντρίγκο Κολόμπο (η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία με τους δύο Αργεντινούς), έχει μείνει επί της ουσίας, με έναν στόπερ, τον Φάουστο Γκρίλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ αξιόλογου κεντρικού αμυντικού, έμπειρου και με παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Ελβετίας και της Τουρκίας.

Ο λόγος για τον 27χρονο Ελβετό Λεβάντ Γκιουλέν, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Βόλου και τις προσεχείς μέρες θα έρθει στην πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Ο Γκιουλέν την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στην Τουρκία. Έχει ύψος 1.85 ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρασχόπερς, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Πήρε μεταγραφή για την Καϊσερισπόρ, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, φορώντας τη φανέλα της για τρεισήμισι χρόνια. Πέρυσι ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός έπαιξε στην Άνακαρσπορ, καταγράφοντας 19 συμμετοχές.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει πολλές ομάδες μέχρι τώρα στην καριέρα του, δείχνει ότι είναι ένας παίκτης που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους συλλόγους, όπου αγωνίζεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις