Προγνωστικά Στοιχήματος: Την τιμητική της η Αγγλία

Στην Αγγλία στρέφεται το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει δράση σε όλες τις κατηγορίες. Το Μεγάλο Νησί θα απασχολήσει και το Betarades.gr, καθώς από εκεί προκύπτουν οι τρεις σημερινές προτάσεις μας, με μια ακόμη να προέρχεται από το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και τις εταιρείες που δέχονται Paysafe.

Παίρνει αποτέλεσμα η Γουέστ Χαμ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90. Κλέβει την παράσταση η Μπόρνμουθ με τη δραστηριότητά της στο τρέχον μεταγραφικό «παζάρι» και ελπίζει ότι αυτή η ευφορία θα μεταφερθεί και εντός των τεσσάρων γραμμών. Έχοντας κλειδωμένη την παρουσία στον 4ο γύρο του Κυπέλλου, οι νεοφώτιστοι θα επιδιώκουν σήμερα την επιστροφή στις νίκες και… στα γκολ. Η ομάδα είναι άσφαιρη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μένοντας στο 0-0 στις αναμετρήσεις με Κρίσταλ Πάλας (εντός) και Λέστερ (εκτός) και χάνοντας με 2-0 από την Άρσεναλ. Οι 21 βαθμοί τη φέρνουν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, μοιάζει να διανύει τη δεύτερη περίοδο φορμαρίσματος στη φετινή σεζόν. Τα «σφυριά» έχουν, βέβαια, δώσει μέσα στο «σπίτι» τους και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Σε επίπεδο πρωταθλήματος τα «θύματα» ήταν οι Σαουθάμπτον (2-1) και Λίβερπουλ (2-0), ενώ το Σάββατο… υποτάχθηκε και η Γουλβς στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Πέντε ισοπαλίες συμπληρώνουν το αήττητο σερί των τελευταίων επτά αγωνιστικών (2-5-0), με την ομάδα του Μπίλιτς να έχει σκαρφαλώσει πλέον στην 6η θέση του πίνακα και να ξανακάνει… ευρωπαϊκά όνειρα. Θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Κερδίζει η Γουίγκαν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Γουίγκαν – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.20. Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Γουίγκαν, η οποία είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα και τρεις νίκες. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, νίκησε 3-2 την 2η της βαθμολογίας Τζίλιγχαμ εντός έδρας. Έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει N/G. Οι φιλοξενούμενοι, απ’ την πλευρά τους, δεν τα πηγαίνουν καθόλου άσχημα, καθώς έχουν μία ισοπαλία, τρεις νίκες και μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Πριν από λίγες μέρες, έπαιξαν στο Ολντ Τράφορντ, απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup και λίγο έλειψε να κάνουν το «θαύμα» και να στείλουν το ματς σε επαναληπτικό στην έδρα τους, αλλά ο Ρούνεϊ τους στέρησε τη χαρά στις καθυστερήσεις (2-1). Αυτό αναμένεται να επηρεάσει και σωματικά αλλά και ψυχολογικά τους παίχτες. Τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5. Θεωρούμε ότι προβάδισμα για τη νίκη έχει η Γουίγκαν.

Με κάλυψη το «διπλό» της Έξετερ

Πάμε στην αναμέτρηση Μόρκαμ – Έξετερ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση σε απόδοση 2.08. Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Μόρκαμ την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Adams Park», επικρατώντας με 0-2 της δυνατής Γουίκομ. Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αναμετρήσεις, όπου μετρούσε δυο ήττες και μια ισοπαλία και θέλει να «χτίσει» ένα νέο αήττητο σερί. Μετράει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει αντίθετα, τρεις ήττες. Όσο για την Έξετερ, μπορεί να ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο, κοίταξε στα μάτια τους «κόκκινους», με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2, για τον 3ο γύρο του FA Cup (θα ακολουθήσει ρεβάνς στο «Άνφιλντ»). Στρέφει πάντως και πάλι την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου έχει ρίξει αισθητά την απόδοση της, έχοντας υποχωρήσει στην 17η θέση. Ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 από τη Ντάγκεναμ, γνωρίζοντας έτσι την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, με το συγκρότημα του Τισντέιλ να είναι πλέον υποχρεωμένο να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Νίκη-πρόκριση για Μπορντό

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το ποδόσφαιρο με τη νίκη της Μπορντό επί της Λοριάν σε απόδοση 2.00. Με την αυτοπεποίθηση ανεβασμένη θα υποδεχτεί σήμερα τη Λοριάν η Μπορντό, που κατάφερε να κάνει το 2/2 μέσα στο 2016. Μετά την πολύ ζόρικη εκτός έδρας επικράτηση επί της Φρεζούς για το Κύπελλο (2-3), το Σάββατο πέρασε απ’ τη δύσκολη έδρα της Μονπελιέ με 0-1, ένα αποτέλεσμα που είχε απόλυτη ανάγκη. Σπουδαίας σημασίας το «τρίποντο», τόσο για ψυχολογικούς λόγους, καθότι επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία των Γιρονδίνων, αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, μιας και ήρθε κόντρα σε μια ομάδα με ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή. Στην 12η θέση η Μπορντό με 26 πόντους, στο +6 πλέον απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. «Τρέχει» αήττητο σερί 7 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0), οι τέσσερις για το πρωτάθλημα (2-2-0). Είναι αήττητη και στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς (2-2-0) για όλες τις διοργανώσεις, ένας απ’ τους στόχους της είναι να προχωρήσει σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο. Σε αντίστοιχα καλή κατάσταση με την Μπορντό βρίσκεται η Λοριάν, που ξεκίνησε με θετικό τρόπο το 2016. Μετά το πολύ δύσκολο εντός έδρας 3-2 επί της Τουρ στην παράταση για το Κύπελλο, ήρθε το Σάββατο το εκτός έδρας 2-2 στο ντέρμπι της Βρετάνης με τη Ρεν. Το αποτέλεσμα κρίθηκε δίκαιο και άφησε ικανοποιημένο τον κόουτς, Σιλβέν Ριπόλ, που είδε την ομάδα του να προηγείται 0-2 στο 22’, αλλά να μην έχει την απαραίτητη συγκέντρωση στην άμυνα και να ισοφαρίζεται πριν το ημίχρονο! Μόλις δύο ήττες μετρούν οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (3-7-2), είναι απ’ τις πιο δυσκατάβλητες ομάδες της Ligue 1, μετρούν μόλις 5 ήττες σε 20 ματς, μόνο Παρί (αήττητη), Μονακό (3), Ανζέ (4) και Ρεν (4) έχουν λιγότερες.

«Κλειστό» ματς στο Μιλάνο

Πάμε στο Eurocup, όπου θα επιλέξουμε το Under 150.5 στην αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Άρης, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Η Αρμάνι κατάφερε να αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Euroleague και είναι τόσο απαράδεκτη ομάδα, πάντα με τον Ρέπεσα στον πάγκο της, που μπορεί να αποκλειστεί και από τη συνέχεια του Eurocup. Μπορεί να έχει τα χρήματα και τα γνωστότερα ονόματα αλλά καλύτερη ομάδα από τον Άρη και την Άλμπα δεν έχει. Όπως φαίνεται ο όμιλος θα κριθεί από τις έδρες και τις διαφορές που θα πάρουν εκεί οι νικητές. Ο Άρης πήρε πολύ καλή διαφορά με τη Νεπτούνας αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η διαφορά να μην τον «βολέψει» γιατί η Νεπτούνας δύσκολα θα παλέψει για το «κόλπο» της πρόκρισης. Η Αρμάνι ούτε καν προσπάθησε για μικρότερη διαφορά στο Βερολίνο και τώρα έχει ως μειονέκτημα αυτό το -16. Ένας τρόπος υπάρχει για τον Άρη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη στο Μιλάνο, να παίξει δυνατή άμυνα και να αποσυντονίσει το σύνολο της Αρμάνι. Άλλωστε διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με 69 πόντους παθητικό, πίσω μόνο από την κορυφαία Βαλένθια που δέχεται 68.2 μέχρι σήμερα και μπροστά από την τρίτη Ούνιξ που έχει αμυντική επίδοση 72.5 πόντους ανά αγώνα. Η Αρμάνι από την πλευρά της σκόραρε 73.7 και δεχόταν 79.7 στην Euroleague αλλά εκεί είναι άλλα τα δεδομένα αφού για παράδειγμα δέχθηκε πάνω από 80 πόντους από την Εφές δις και 94 από Λαμποράλ. Όλα τα παραπάνω μας ωθούν στο Under 150.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις