Η Αργεντινή το τρίποντο στο Clasico του Κόπα Αμέρικα

O Λιονέλ Μέσι μοίρασε ασίστ, ο Γκίδο Ροντρίγκεζ «εκτέλεσε» και η Αργεντινή νίκησε με 1-0 την Ουρουγουάη στο Clasico του Copa America.
Η Αργεντινή μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 13′ άνοιξε το σκορ όταν ο Λιονέλ Μέσι σέντραρε, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Γκίδο και αυτός με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μπεντανκούρ για το 1-0.

Το σύνολο του Σκαλόνι στη συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με κορυφαίο τον Μέσι ενώ από την πλευρά τους οι Ουρουγουανοί αρκέστηκαν σε ανούσια κατοχή και δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Μαρτίνεζ.

Η «Αλμπισελέστε» παραχώρησε στην Ουρουγουάη την κατοχή αλλά η τελευταία δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.

Η παρέα των Καβάνι και Σουάρεζ πλησίασαν στο γκολ μόνο από στατικές φάσεις, ενώ πιο κοντά σε δεύτερο γκολ έφτασαν οι Αργεντίνοι, είτε από αντεπιθέσεις, είτε ακόμα και από ανάπτυξη.

Αργεντινή (Σκαλόνι): Μαρτίνεζ, Ακούνια, Οταμέντι, Ρομέρο, Μόλινα, Λο Σέλσο (52′ Παλάσιος), Ροντρίγκεζ, Ντε Πολ (90+3′ Πετσέλα), Γκονζάλεζ (70′ Ντι Μαρία), Λαουτάρο (53′ Κορέα), Μέσι
Ουρουγουάη (Ταμπάνες): Μουσλέρα, Βίνα, Γοδίν, Χιμένεζ, Γκονζάλεζ (70′ Τόρες), Ντε Λα Κρουζ (65′ Οκάμπο), Τορέιρα (65′ Βεσίνο), Μπεντανκούρ (46′ Νάντεζ), Βαλβέρδε (84′ Γκοριαράν), Καβάνι, Σουάρεζ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις