Να “τελειώσει” την παραμονή-άνοδο με Καλλιθέα

Έτοιμη η Νίκη για τη μάχη του Ελ Πάσο

Πανέτοιμη είναι η Νίκη Βόλου για τον αγώνα με την Καλλιθέα στο «Γρ. Λαμπράκης», σήμερα στις 5.00 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 17ης (προτελευταία) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «Βολιώτες» βλέπουν τις φήμες να επιβεβαιώνονται όμως κρατούν την τύχη στα «πόδια» τους και απέχουν δύο βαθμούς από την οριστική παραμονή και άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2. Οι παίκτες της Νίκης είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την “ψυχή” τους στον αγωνιστικό χώρο ώστε από σήμερα να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή. Τα όσα “περίεργα” γίνονται στα άλλα παιχνίδια, τους πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και είναι έτοιμοι να χαλάσουν τα σχέδια κάποιων που υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο…

Μπορεί η Καλλιθέα να μετρά έξι σερί νίκες στην έδρα της, όμως και η Νίκη έχει μόλις μία εκτός έδρας ήττα κι αυτή με τον ουραγό και υποβιβασμένο Ασπρόπυργο.

Η αφαίρεση βαθμών από την Καλλιθέα και το +3 στον Αστέρα Βλαχιώτη έχει βάλει φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να θέλουν δύο βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια για να σώσουν την κατηγορία. Η Καλλιθέα την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το Αιγάλεω εκτός έδρας. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ομάδα της Αθήνας έχει καταθέσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση κι ελπίζει να ανατραπεί η αφαίρεση βαθμών, ειδικά αν σήμερα γνωρίσει την ήττα από τη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη θα παραταχθεί χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές της στον σημερινό αγώνα, τους τιμωρημένους Ροχάνο και Μπαλάφα καθώς και τον τραυματία Μανώλη Αλιατίδη. Η 20μελής αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Πολίμος, Καλουτσικίδης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπιτσάκος, Μέτσε, Μπόσιο, Κωστίκος, Σαλαμούρας, Τζοβάρας, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Ζιάκας, Κρουθ, Τσιώλης, Ματέα, Γκονζάλες, Πετράκης.

Διαιτητές

Ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα διευθύνει την αναμέτρηση Καλλιθέα – Νίκη Βόλου (ΕΡΤ SPORTS 5) το Σάββατο 19/06 στις 5:00  το απόγευμα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League.

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας) και Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Πέτρος Λεμπέσης από την Ένωση Πειραιά και παρατηρητής ο Στράτος Παπουτσέλης από την Λέσβο.

Ο 32χρονος ρέφερι έχει διευθύνει συνολικά 65 αγώνες Β’ και Γ’ Εθνικής. Τη τρέχουσα αγωνιστική σεζόν “σφύριξε” εφτά συνολικά ματς, δύο της Σούπερ Λιγκ 2 και πέντε για τη Φούτμπολ Λιγκ. Στις 6 Ιουνίου διαιτήτευσε τον αγώνα Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β. 0-1 ενώ στις 14 Απριλίου ήταν ο άρχων της αναμέτρησης Καλλιθέα – Ρόδος 2-3. Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά είχε σφυρίξει τον αγώνα της Νίκης Βόλου στη Νίκαια, με αντίπαλο τον Ιωνικό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις