Γεμίζει το ρόστερ του Βόλου

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης των Κέβιν Ροσέρο, Καμίλ Βοϊτκόφσκι και Μάτιτς Κότνικ, οι επόμενες ανακοινώσεις θα αφορούν την απόκτηση των Εμιλιάνο Πουρίτα και Λεβάντ Γκιουλέν. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ έρχεται την προσεχή Τρίτη στον Βόλο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κυανέρυθρους», ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει και ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία στο πρωτάθλημα της Ελβετίας και στην Α’ κατηγορία της Τουρκίας, με τις Καϊσερισπόρ και Ανκαρασπόρ.
Επίσης, αναμένονται στον Βόλο το προσεχές διάστημα ο Ολλανδός Τομ Φαν Βέερτ και ο Ισπανός Πάολο Φερνάντεθ, οι οποίοι έχουν κλείσει στον Βόλο, υπογράφοντας προσύμφωνο συνεργασίας.
Πάντως, όλες οι κινήσεις θα προχωρήσουν μετά την έλευση στον Βόλο του προπονητή, Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την Κυριακή. Θα γνωρίζει από κοντά τους ανθρώπους της διοίκησης και τους άμεσους συνεργάτες του, θα επιθεωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα προχωρήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ.
Σε μια περίοδο, πάντως, όπου ο περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά να κινούνται στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Βόλος έχει αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο ακόμη. Παράλληλα, έχουν μείνει 10 παίκτες του περσινού βασικού κορμού, με την ομάδα να παρουσιάζεται δυνατή στις περισσότερες θέσεις.
Σίγουρα, απαιτείται η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, μετά την συμφωνία που υπάρχει με τον Γκιουλέν.
Από τη στιγμή, πάντως, που θέλουμε ένα δεακήμερο για την έναρξη της προετοιμασίας, υπάρχει χρόνος μπροστά για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, ενώ με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αρχίζει στις 21 Αυγούστου, θα μπορεί η τεχνική ηγεσία να αξιολογήσει όλο το έμψυχο δυναμικό και μέσα από την προετοιμασία θα φανεί αν υπάρχουν κενά, προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις